Nejste přihlášen/a.
Karlos4411, stačí zadat otázku jen jednou.
Do 10 dnů je povinen vozidlo přepsat na nového majitele, původní majitel. Vy jako nový majitel tuto povinost nemáte a zůstanete v mezikolonce. Auto na sebe doregistrovat nemusíte (vyhnete se tím i eko dani). Musíte mít platnou technickou (což je) a zaplacené pov. ručení. Až budete chtít auto vyřadit z evidence tak to ,ale na sebe budete muset doregistrovat nebo vůz prodat dál.
Určitě vám k tomu ještě něco dodá milancukrar a nu.
Registraci na sebe dělat nemusíte, ale je třeba podívat se do TP, zda nebyla omezena platnost OTP. Po skončení platnosti tohoto dokladu byste neměl vozidlo provozovat na veřejných komunikacích.
Děkuji a to omezení platnosti najdu v TP kde přesně prosim vás?pokud jsem koukal správně tak je to na mně jen odhlášené...
To záleží na typu TP jaký máte. Malý TP je nějak pozměněn? (dírky po obvodu, ustřižený roh a pod)
V malim TP jsou po obvodu,křížem vyštíplé 2dirky na číselnici.. Znamená to něco špatného?
Jestli špatného nevím, ale je to vyznačen termín platnosti tohoto dokladu, který by měl být také zapsán v TP.
Velký TP a emise platí do 18.2.2012 a v malim je vyštípáno 17 a 2 > 17.2. Takže by to mělo být v pohodě?a Děkuji za odpovědi =)
Registraci vozidel řeší zákon č.56/2001Sb. a navazující vyhláška o registraci, o perforaci ORV část I ani o ustřižení růžku při odhlášce tam není psáno ani slovo, tedy tato praxe nemá žádnou oporu v zákoně, v podstatě jen o jakousi iniciativu úřadů nahradit chybějící ustanovení zákona č.56/2001Sb kterýujkládá povinnost registrace , ale neupřesňuje termín do kdy...v době kdy registr vozidel vedl DI VB se stříhalo a perforovalo jako o život, bude to tedy jen nějaká setrvačnost,a pokud k tomu vydal někdy někdo nějaký pokyn, pracovní či metodický nemá to žádnou oporu v zákoně...Pokud máte platnou TP a pojistku, můžete jezdit, bez obav
K provozu vozidla podle platných zákonů nestačí pouze platná "TP?" a pojistka, ale i další PLATNÉ doklady mezi něž patří i OTP/ORV. Pokud je v TP zapsáno, že OTP/ORV č. ... je platný do uvedeného data, pak po tomto datu máte neplatný doklad a tím pádem nemáte co dělat na silnici. Zda je toto nějak vyznačeno i na dokladu samém nebo ne, nemá na jeho platnost žádný vliv.
omezování platnosti ORV I v souvislosti s odhláškou nemá oporu v zákoně, dle mého názoru kdyby se to dostalo až před správní soud, správní orgán by ve sporu neuspěl, jedná se o svévůli úřadu...
to mě začímá zajímat,znamená to tedy že jestliže mám auto v "polopřevodu" tedy jestliže bývalý majitel již odhlásil vozidlo na mé jméno,ale já ho ještě nepřihlásil (stále je na starých značkách) ,tak v případě že platí stk a povinné ručení (povinné ručení si tedy zařídím na své jméno a vin) můžu nadále jezdit?V případě dopravní nehody,nebo kontroly ,by se ve finále nebral v úvahu znehodnocený "malý " techničák?
Docela by mě také zajímalo jak by se potom zachovala pojišťovna v případě hrazení nějaké škody mnou způsobené...
Potom je tedy zápis v registru a TP o omezení platnosti ORV/OTP odporující zákonu a tudíž se jedná o trestný čin pozměňování veřejné listiny? To jsou pak úředníci pěknými hazardéry.
je pravda že když jsem přihlašoval motorku tak byla v "polopřevodu" půl roku než jsem jí dal dohromady,protože bez stk jí nechtěli přihlásit,bába na úřadě měla mraky řečí o těch 10ti dnech,ale když jsem jí řekl že jsem jí opravoval tak řekla že je to jiná,a že jsem to měl nahlásit když jsem jí koupil,že prý by si to poznamenali a byl by klid...
Takže v celku debata o prdu ale byla důležitá..
Ono nejhorší na tom je ,když uvedu svoji zkušenost,že dodnes jsem se s přihlašováním,odhlašováním svých bývalých či budoucích vozidel setkal cca 5-7x a pokaždé po mě chtěli jiné papíry,byly jiné podmínky,potom vás dáma za pultem pijící své 4 kafíčko za dopoledne a právě zavěšující 15ti minutový telefon o botičkách pro vnoučátko s jakousi Maruškou pak seřve že jste do téhle kolonky napsal to co patřilo támhle a pošle vás na konec fronty ...takhle se to opakuje tak zhruba 2x než je vše ok a pak vás dostane větičkou "musíte si dojít koupit na poštu kolek"...
Pak se v tom čert vyznej...
Moc jsem nepochopil ten váš kolek. Auta přihlašuji a odhlašuji několikrát za rok a nikdy se mi za posledních 10 let nestalo to co vám. To že špatně vyplníte formulář je vaše vina nikoliv úřadu. Asi máte špatné úřednice, protože u nás s drobnou chybkou vždy pomůžou a neřeší.A kolek? To slyším poprvé vždy jsem platil pouze na úřadě a to podle služby, kterou jsem žádal. Nikdy jsem kvůli odhlášení či přihlášení nepotřeboval kolek.
Velice zajímavé odpovědi,děkuji.Jen sem se chtěl zeptat komu mám tedy věřit?někdo mi říká že mužu jezdit se znehodnocenym TP a někdo říká že ne..kdo má pravdu?oba?Jenom mně tak napadlo co až se mně někdo zeptá otázky tipu:Proč to auto ještě není přihlášené na vás?Jaká pak tedy zni odpověd? Napadá mně jen pár věcí.. říct že auto jsem nedávno koupil a ještě nestihl přihlásit.Nebo že auto jsem se rozhodl prodat a tudíž to nemá cenu ho přihlašovat.. Nenapadá někoho nějáká lepší opověd?Nerad se vymlouvám ale v tomhle případě bych to udělál protože mi příjde zbytečný vyhazovat peníze..
Zde jsem našel správný postup pro přihlášení vozidla. >>> registr-vozidel.cz/... <<< Příjde mi to asi tak jako že nevim.Moc namáhavé?Vyplnovat tucet papíru a dát 1000kč..
Jezdit samozřejmě můžete i bez dokladů - to je Vaše volba, ale k oněm možným odpovědím bych si přichystal ještě jednu na dotaz: "z jakého důvodu jezdíte bez platných dokladů?" Tedy pro případ, že se vůbec bude někdo ptát a nebude to rovnou řešit pokutou na místě či správním řízením.
o to právě usilují úřednice perfotrací malého TP, tak vidíte,nakonec tu eko-dan zaplatíte...
O falšování ani pozměňování úřední listiny nejde, protože do TP zapisuje osoba oprávněná, a malů TP perforuje osoba oprávněná, viděl bych to jako nesprávný úřední postup,protože v zákoně ani vyhlášce tato praxe nemá žádnou oporu, konkrétně 10 denní lhůta, respektive omezení platnosti na 10 dnů...
Pokud se omezuje platnost malého tP, mohlo by to být v souvislosti s výdejem exportních značek, platných 3 měsíce, pak malý TP platí 3 měsíce, tak jako značky...Pokud má cizinec dlouhodobý pobyt v ČR který končí za 3 měsíce, omezí se mu platnost malého TP na tyto 3 měsíce, pokud mu bude pobyt prodloužen, TP se mu vystaví na novou dobu platnosti...
10 dnů na registraci nemá oporu v zákoně, proto je jakékoliv omezování malého TP na 10 dnů nesprávným úředním postupem a Vy se prot tomu můžete ohradit, jen se nebojte
přesně jak píše kolega "nu"- jakože znehodnocení zastřižením,prostřižením apod.je čistě "zvůle" úředníků ve snaze donutit lidi doregistrovat,a hlavně platit,-a proč to asi dělají? Jednoduše proto,že neexistuje nic co by vám povinnost doregistrovat ukládalo...(zákon,případně prováděcí vyhláčka přísl.zákona),takže v klidu jezděte se zastřiženým "malým"-a na případný dotaz,bubáky apod.hlídkou PČR,se jich v klidu zeptejte,na číslo zákona,dle kterého jste povinnen doregistrovat...?! Pozor,je velký rozdíl "změna" a "doregistrace"...
Víte co, jezděte radši bez značek, bez řidičáku, bez techničáku a budeme všichni spokojení.
Pro nu - omezení - perforace ORV se dělá podle zák. č. 168/1999 Sb.
Pro ostatní - každý kdo hodlá provozovat vozidlo je povinnen...
Pro ty méně chápavé - pokud s autem jedu, tak ho provozuji.
Pro blbce - musím si ho na sebe přihlásit.
EKO poplatku se nevyhnete - protože vozidlo je v registru vozidel vedeno ve statutu v převodu na Vás a abyste ho mohl vyřadit, tak ho musíte nejdříve na sebe zaregistrovat.
V nekterych bodech nemate pravdu. Treba to, ze by se platilo ekovypalne pri vyrazeni neni pravda.
vzhledem k tomu, že zákon č.168/1999 Sb. řeší pojištění odpovědnosti, ale žádné perforace, je tato část odpovědi zmatečná, další "perly" nekomentuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.