Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám Škodu Octavii r.v. 2001 1.6 75 kw typ motoru AVU. Motor mi při deceleraci (sundání nohy z plynu) škube. Otáčky při volnoběhu drží,akcelerace je také dobrá,plynulá bez sebemenšího škubnutí. Bylo mi doporučeno vyměnit svíčky. Po výměně svíček auto stále při deceleraci škube, žádná známka zlepšení. Děkuji za jakoukoliv odpověď,která pomůže tento nepříjemný problém odstranit. S pozdravem p.Petr.
Myslím že kdyby měl volný rozvodový řemen, tak tu neřešíme cukání motoru, ale nepojízdné vozidlo.
Tuto informaci mám od dvou servisáků, na VW autech se s tím už setkali, pokud nebyl motor v zátahu, ale řidič jen lechal plyn, malá vůle na napnutí způsobovala že čidla na vačkách dávala neadekvátní informace ŘJ. Jinak škubání při uvolnění plynu jsem řešil na Fordu, byl K.O. silentblok pod motorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.