Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK pro přívěsný vozík

Od: boule® odpovědí: 12 změna:

Dobrý dem. Mám doma starý vozík za auto s propadlou technickou cca. 6let. Můžete mi někdo popsat jak náročná je STK, co budu kromě dokladů sebou potřebovat a pod.? Ještě jsem s ním nikdy nebyl. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Mimo dokladů (velký a malý TP) budete potřebovat s sebou právě ten vozík v dobrém technickém stavu. Uložení kol bez vůlí, funkční brzdy (je-li jimi vybyven), správně zapojená a funkční elektroinstalace, předepsané kola a pneu, odrazky a označení rychlosti.

doplněno 18.02.11 15:30:

Oprava: "vybaven"

standa1*

kontrolují také vůli závěsu "jestli na kouli nekloktá",u většiny se to dá seřídit,jinak klasika jak říká Cyril-doklady,vůle na kolech,elektrika,odrazky,pneu...

xxx*
hodnocení

0x

U mě chtěli ještě plácačky na blatníky.

cyril*

Proč by je neměli chtít? Je to stejné, jako byste se podivoval nad tím, že chtějí aby to mělo i světla.

xxx*

Já se nad ničím nepodivuji pouze dodávám co nebylo řečeno.

karelxii*

Pánové,zapomněli jste na mlhové světlo!*smich**palec*

jarda3*

No, s vozejkem bych si az takove starosti nedelal, bud to projde nebo az podruhy ;)

cyril*

To nejste sám, potom se nelze divit jaká monstra a v jakém tech. stavu lze každý den na silnicích potkat.

jarda3*

No tak ja mam rok stary Agados a jeste 5 let klid od STK, tak jsem v pohode - ale od doby, co jsem videl cikany se samodomo vozejkem a tak tunou drivi na nem, za nima policajti, jeli jsme vsichni 20, aby se jim to nerozpadlo, a nic... Si o tom myslim svy...

hodnocení

0x

Máte po stranách vozíku bílé odrazky?

cyril*

A vzadu červené a na bocích oranžové? ;)

hodnocení

Díky všem, pořádně to vše zkontroluju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]