Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastový kryt na reproduktor

Od: sanka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,prosím vás,nemůžete mi někdo poradit kde sehnat tyto plastové kryty?Jsou ze Seatu Cordoba,r.v. 99/00..Hledal jsem všude na netu a nikde je nemůžu sehnat.. :(

Plastový kryt na reproduktor

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Zkuste obvolat pár vrakovišť. Nebo se zeptat u autorizovaného prodejce.

sanka*
hodnocení

No,vrakoviště mají i stránky a tam právě taky nic.. :( Opravdu nevím kam už jít..

xxx*

Na webové stránky nespoléhejte. Lepší je si zavolat a zeptat se na konkrétní vůz. Tento díl není typický, takže je lepší se ptát ne celé vozidlo popřípadě na celí tapec. Navštívit nějaký poblíž a podívat se osobně.

sanka*
hodnocení

Tak děkuji,moc jste mě nepotěšil.. :(

xxx*

Ještě můžete zkusit nějakého autorizovaného prodejce SEAT. Jinak opravdu nevím. Ale zcela jistě jej někde na vrakovišti seženete.

erikch*

takhle jak máte fotku,rozešlete po všemožných vrakáčích(aby bylo patrné o jaký kryt vám konkrétně jde)kdekoli po republice-myslím,že nebude problém to dobírkou vyřešit(a tudíž i sehnat)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]