Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalendář stavebních strojů

Od: jirkasirkabublinka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nevíte prosímvás někdo, kde by se na internetu dal koupit kalendář na rok 2013 se stavebními stroji, naprř. liebherr, caterpillar atd? Ale ne nějaký malý, nejlépe ty větší kalendáře na A3 a i klidně na A2, nebo jaký je to rozměr. já sem tedy nic nenašel na googlu, tak nevím.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To jsou poměrně dost specifické věci.

Takové kalendáře se dělají většinou na zakázku výrobce.

Zkusil bych být Vámi přímo napsat nebo zavolat do firem CAT nebo Liebherr.

hodnocení

0x

Dostal jsem loni kalendář se stroji od APB Plzeň, ale poslechněte rady Martina.

buss
hodnocení

0x

To si nechávají zpracovat firmy, pro své zákazníky, tudíž bych volal, napsal jim

ladaadal*
hodnocení

0x

Jojo, tohle rozdávají jejich obchoďáci svým dobrým zákazníkům zdarma, ale zkusit to můžeš, třeba se nad tebou slitujou a jeden ti pošlou.

A když ne...tak si u nich koupí jeden bagr...a kalendář dostane nádavkem zdarma:)

ladaadal*

To by možná dostal i propisku a bloček*smich*

Ne ne...propiska s bločkem jsou až od dvou bagrů výše:)

muf98a
hodnocení

0x

Tady jsem něco našel.

Jestli chcete tak si to objednejte

Muf

shop.baumaschinen-kalende/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]