Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké moto pro malý vzrůst?

Od: irenap odpovědí: 11 změna:

Jsem řidička a hledám v inzerátech moto 250-500cm3.Narážím na problém výšky sedla od země. Měřím 155 cm 55kg. Výška sedla cca 80cm se mi proto zdá pro bezpečnost hodně. Poraďte mi někdo prosím, podle vaší zkušenosti na jaké typy se mám zaměřit? Kde hledat levné pěkné moto? Dekuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Dobrý den, z vlastní zkušenosti bych vám doporučil pro začátek CB500 nebo ER-5. Stroje jsou velice lehke na ovládání. Průběh motoru je plynulí.Takže do zarátku velice příjemné moto. Pak možná CBR 600 F4 to je však již živější stroj, ale na ovládání také velice příjemný. Jak ER-5 tak CB 500 lze zakoupit ve slušném stavu kolem 30000,-

standa1*
hodnocení

0x

motorkari.cz/... tady na těchto stránkách najdete skoro vše co se týká žen (dívek) a motorek *palec*

jinak hodně krásných a slunečných dnů pro výlety na moto...*ua*sezona už klepe na dveře...

irenap
hodnocení

Na motorkářích jsem už byla, ale moc přínosného zatím nenašla.Budu hledat dál.Díky.

nu*
hodnocení

0x

pro malý vzrůst jedine HONDA Monkey

xxx*

Takto jsem se již dlouho nezasmál :D :D . Opravdu jste mě pobavil. Sice musel pomoci přítel google, jelikož naše inzerce to pomalu ani nezná, ale opravdu jsem se od srdce zasmál.

doplněno 16.02.11 18:08:

Pro slečnu/paní je nejdůležitější aby se na motocyklu cítila dobře. Musí se jí dobře ovládat a musí se na něm cítit jistě. Doporučil bych navštívit nějaký motobazar a posadit se na více motocyklů. Do nejnižších motocyklů patří převážně chopry, ale jako začátečnickou motorku nemohu doporučit. Pouze v případě, že na tomto motocyklu už zůstanete. Pokud budete chtít přesedlat na jiný typ (Naked, Silniční, Enduro) tak choper vám toho moc nedá.

irenap
hodnocení

Slečna už tedy dost dlouho nejsem, ale potěšilo mě to alespoň na okamžik.Jako zasloužilá mamina se upínám k dávnému snu z mládí a teď brouzdám po netu a hledám info hlavně k výšce sedla, což je velký oříšek.Moto se mi třeba vzhledem líbí, ale nejsem schopná zjistit,kolik má sedlo.Děkuji za bezva radu jít do bazaru a něco vyzkoušet.Ještě jsem chtěla upřesnit že mám v plánu orientovat se na cestovní silniční moto.Vůbec tomu nerozumím je to složité, ale někde začít musím. Tak díky moc za rady. Koukám,že mám často v poznámkových výpisech třeba Kawasaki GPZ 400, Kawasaki 500, Kawasaki GPX600 ale to bude na mě asi moc velké.Yamaha FZR 600R 37,Honda CB 500, nebo jsem našla HonduCBR 600F na které prý jezdí menší slečna.No budu hledat dál a bazar jistě navštívím.Ještě jednou díky všem za jakékoli rady. Přeji hodně projetých slunečních kilometrů. Snad také za čas vyrazím. Čauky Irena. *slunce*

xxx*

CBR 600 F4 (tuším rv 1999+) Mohu jedině doporučit. Sám jsem tuto motorku vlastnil a je to vynikající učitelka. Krásně se pokládá do zatáček a chod motoru ačkoliv není tak plynulí jako třeba u CB500 je také příjemný. Na druhou stranu nevýhoda CB500 byla v tom, že při podřazení to bylo jako šlápnutí na brzdu. Hold nedostatek dvouválce. Trochu jsem pátral a na většinu motorek lze doobjednat kit pro snížení výšky sedla. Dále se dá také dokoupit dívčí sedlo, které opět o něco sníží výšku. Dále se můžete zastavit v trafice a pořídit si Moto Katalog u motorek jsou tam uvedeny výšky sedel, které se v jednotlivích ročnících nebudou nijak extrémě lišit. Ovšem tato skutečnost musí zůstat pouze orientační, nekupte motorku s nejnižším sedlem, ale takovou na, které se budete cítit nejlépe.

tipmoto.com/...

irenap
hodnocení

Jo srandičky, na to vás užíje. Třeba u toho nakonec zůstanu, když vím,že jsem prcek a zjistím, že z ničeho nedosáhnu.*sok*

irenap
hodnocení

Odpověď na vaši radu mi zalezla nějak dolu,jinam mrška. No jo začátky s moto i s netem jsou těžké.Tak pardon hledej šmudlo hledej.

irenap
hodnocení

reakce na doporučení Hondy Monkey fakt neví kam zalezt. Tak si to přeberte, jdu raději spát.

ar*

Pokud by bylo ještě potřeba sehnat rodinou limuzínu pro menší postavu tak je ideální tato "kára" stream.cz/...

Z výšky si nic nedělejte, co je malé to je hezké jak tvrdí moje ségra která má 157cm. Porád lepší než výška , že by mohla šacovat stíhačky.:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]