Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto by jste vybrali vy?

Od: rzx odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

rozhoduji se mezi následujícími auty a motorizacemi, které by jste zvolili vy a proč?

Škoda Superb 1.8 T
Škoda Superb 2.5 TDi
Honda Civic 1.8
Hyundai i30 2.0i
Hyundai Sonata 2.0i

Všechno jsou cca 2007-2008 ročník.

Osobně se mi moc líbí Sonata, následně Superb 1.8T

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

co člověk-to názor a zkušenost...,jezdit(a platit za auto)budeš ty,takže omrkni net,domluv si na bazarech nezávazné zkušební jízdy-abys prostě věděl co ti nejlíp sedne a v čem se budeš nejlíp cítit,no a pak až řeš(nepodcenit důkladnou prohlídu a diagnostiku)technický stránku věci-stav,cena,výbava,původ a náběh km...Osobně bych doporučil se poohlédnout směr západ od našich hranic-i s dovozem a dopolednem stráveným na dovozové STK a úřadě s přihlášením,budeš mít s velmi vysokou pravděpodobností méně "zhuntovaný" stroj než u nás(stav silnic,kvalita paliva,asi i jasnější původ a histrorie vozu atd.)-určitě to stojí minimálně za úvahu,srovnání-brouzdání po netu tě nic stát nebude a uvidíš sám...

rzx
hodnocení

Tohle je jasné, nejsem naivní, zvlášť v dnešní době. Řekněme že já mám určitý přehled, ale zajímají mě ostatní, co např. dané vozy taky vlastní nebo to někdy řešili.

Mobile.de zkoumám už dlouho a prohlížím :)

rzx
hodnocení

jo.. ještě jsem zapomněl napsat taky:

Fiat Bravo 1.9 Multijet 16V

itaksada
hodnocení

0x
marabu*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]