Nejste přihlášen/a.
rozsvítila se mi kontrolka brzdového obložení,přečetl jsem si v manuálu že přední.tak jsem je vyměnil a kontrolka svítí stále.ten uhlík byl už prodřený.zkusil jsem hytáhnout to čidlo z destičky a zaizolovat a nevrátil jsem ho tam,stále svítí.poradí mi někdo jak zhasnout tu /píp/ kontrolku?mám fiat croma 1,9jtd r.v.2006
Zkus rozpojit svorku od cidla a spojit kontakty pokud zhasne problem je v cidle v destičce jinak odpojit to lze na diagnostice
svorku jsem rozpojil a spojil kontakty.svítí dál.když jsem nastartoval a jel chvíli, tak to nesvítilo.jak jsem začal brzdit,tak se to rozsvítí.tak si myslím,že diagnostika mi asi nepomůže.to by hlásilo chybu hned po nastartování a ne až se dotknu brzd.
Hmm tak to je opravdu oříšek s největší pravděpodobností je chyba někde na vedení od čidla k řj možná zkusit změřit na pípák kabílky ale raději přenechat nějakému autoelektrikáři (na diagnostice lze signalizaci odpojit) Pokud signalizace svítí i po spojení pinů musí být vada někde dál po cestě alespoň u OII je systém takoví že jak se destička sjede rozpojí se okruh a to spustí signalizaci
děkuji všem za pomoc.včera po telefonátu s mechanikem jsem ještě jednou rozpojil svorkovnici,znova spojil kontakty /ale nikdo mi neřekl,že musím restartovat auto,já myslel,že kontrolka zhasne hned jak je spojím/ pak jsem vypnul klíčkem zapalování a znovu zapnul a světe div se kontrolka je zhasnutá.díky bože.nejnepotřebnější kontrolka na světě.TAKŽE RADA PRO DALŠÍ KDO MAJÍ OBDOBNÝ PROBLÉM když mi svítí kontrolka,rozpojit svorkovnici spojit kontakty,zaizolovat,vypnout a znova zapnout zapalování.žádná diagnostika.takže ještě jednou děkuji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.