Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V autě nejde větrání

Od: martin679* odpovědí: 9 změna:

Když zapnu větrání tak nejdou rychlosti 1, 2, 3, ale de až 4 což je to nejrychlejší nevíte proč nejdou ty ostatní.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nemáte Fábii, nebo Octávii?

martin679*
hodnocení

Ne je to Mazda 323.

hanher*

Není možné, že větrání na 1 - 2 - 3 jde, ale není cítit průvan?

Na kabinový filtr jste koukal?

martin679*
hodnocení

Průvan cítin není, ventilator se vůbec netočí.

jirkamatapat*

tipoval bych to na přepálené odpory.Topení je nutné vyndat zkontrolovat.

vosikac*
hodnocení

0x

Podobný problém jsem měl u Opelu, jen nešla rychlost 2. Příčinou byl vadný předřadný odpor, který byl umístěn pod plastem pod stěračemi pod pilovým filtrem.

lui*
hodnocení

0x

Nemusí to být jen ten přepálený odpor, mohou to být volné nýty na přívodech k odporům.

kalda*
hodnocení

0x

Proč mám ten pocit ,že se jedná o renault.Je to asi 14dnů co jsem toto řešil u megane scenic 2005 přestal jít ventilátor na rychlosti 1,2,3 a šel pouze na 4 ,což je plný chod bez regulace odporů.To je ta závada. Jedná se o vadný regulátor otáček ventilátoru topení (zkráceně odpor ventilátoru), který je umístěn na telese topení. Výměna v domácích podmínkách nic moc ,ale cca 3 h práce a oprava 100%.Chce to manuál,kde to hledat ,lahev rumu a trpělivost,hodně.Tak hodně štěstí.Kalda

cyril*

Proč máte pocit z Renaulta to opravdu nevíme, když se jedná o Mazdu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]