Nejste přihlášen/a.
ahoj,
chel by som poradit, chcem menit olej a neviem ktory kupit, kazdy hovori nieco ine. chcem tam fakt kvalitu co vydrzi aby som mal istotu... cize som ochotny dat do 1500kc, radili mi napr tento:
co myslite? diky za rady
zdravim jeste sem napiste co mate za auto za znacku a co jste tam daval ted za olej
je to audi a3, a co tam slo doteraz nvm, dovliekol som to z nemecka, ma to 182tisic, je tam sice stitok ze bol meneny pri 168 ale moc sa mi tomu nechce verit, radsej vymenit a budem mat istotu...
Dobrý den tak měl by se správně dodržet olej který tam byl lit na štítku není? Pokud ne v německu se převážně lehá syntetické oleje tedy 5w40. Ale není to pravidlem vzhledem k tomu že se nejedná o starou herku zcela jistě je tam aditivovaný olej takže se vůbec nemusíte bát plné syntetiky já osobně leji do auta oleje.cz/... a jsem naprosto spokojen motor si přede jak hodinky již u druhého auta
S aditivací oleje máte samozřejmě pravdu. Aditivace se u motorových olejů používá více než 50 let.
Náš příspěvek obohatil tuto "diskusy" o souhlasné stanovisko. Nebo jste čekal, že se najde někdo, kdo by aditivaci považoval za hloupost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.