Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojištění čelního skla

Od: trk odpovědí: 8 změna:

Která pojišťovna hradí z připojištění čelního skla výměnu čelního skla při poškození? Bohužel jsem zjistil, že ta u který jsem změnila přístup (i když nikde se žádný pomínky nedaj dohledat) a hraděj opravu ne výměnu když je to poškození "malé". Problém je ovšem ten, že ta oprava je taková, že je ta prasklina normálně vidět jen je to "scelený", aby to nepraskalo dál. Takže bych chtěl pak přejít k normální pojišťovně, která nebude takto nehorázně krátit plnění (mám pojištění na 20000 a samozřejmě ta oprava je pro pojišťovnu optimální, protože stojí jen tisícovku).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

0x

zde se o tom píše finexpert.e15.cz/...

trk
hodnocení

V tom článku odpoveď na mojí otázku není ...

xxx*
hodnocení

0x

Ahoj u každé pojišťovny která nabízí povinné ručení tedy ty o kterých vím nabízejí připojištění čelního okna za nějakých 350,- ročně ovšem pokud je okno již poškozené těžko ti ho připojistí často si okno před uzavřením pojistky fotí výměna často vychází i na 10000,- s prací přitom se dá okno vyměnit doma za sumu více než poloviční u havarijního pojištění záleží jakým stylem máte pojistku uzavřenou většina lidí má levnější a to znamená že pojištění se vztahuje až na škodu převyšující 10000,- tzn pokud by oprava stála 10500,- tak stejně zaplatíte 10000,- a pojišťovna pouze 500,- takže doporučuji známého na pojišťovně kde budete uzavírat povinné ručení aby vám připojistil čelní okno za onen pakatel oproti ceně výměny počkat třeba měsíc nebo dva aby on neměl problémy a pak nahlásit škodu nebo známého co má vůz pojištěný u české u nich se totiž nevztahuje nebo alespoň nevztahovala škoda na čelním skle za nehodu a majitel nepřišel o bonusy takže sepsat protokol o nehodě že odlétl kámen a máte opraveno

trk
hodnocení

Já mám připojištění čelního skla k havarijnímu u cpoj (na 20000). Přilít kámen a já to odvezl do servisu a je to opravený. Což je problém, že to opravujou a neměněj, dosud jsem dostal vždy nový sklo, ale ne teď. Ty opravy jsou hnus, čekal bych, že to bude uvedený do stavu před poškozením.

trk
hodnocení

Jinak chápu, že sem píšete naprosto zcestné odpovědi, i já tomu sotva věřím a těžko chápu, že mi to čelní sklo nevyměnili.

cyril*

V servisu většinou provádějí jen to, co si zákazník přeje. Tak nezbývá než se podívat do zakázkového listu, co jste si vlastně objednal nebo s čím jste souhlasil.

stirecek*

Je to tak, dnes se dá opravit prasklina do 20-25cm, pokud není v zorném poli řidiče. Takže záleží, na čem jste se domluvili.

trk
hodnocení

Tak abych to uzavřel, nakonec mi uhradí tu výměnu, páč to je fakt hnusně opravený (a dost jsem se v pojišťovně vztekal a protestoval). Jinak v případě praskliny doporučuju vymínit si výměnu, protože ty opravy nejsou dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]