Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teleskopické tlumiče - jaká auta je používají

Od: kled* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych koupit teleskopické tlumiče, které se používají u zadních dveří dodávkových aut. Délky cca 40cm.Stačila by i značka auta, které tyto používá. Dík KLED

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Jdi do mototechny má to snad každé auto,stačí si vybrat.

kled*
hodnocení

To máte pravdu, ale v Praze asi všechny mototecny zrušili, já o žádné nevím. Mě by stačila značka auta, které tento typ má. kled

VW Transporter

lui*
hodnocení

0x

Ford Sierra Combi, Ford Galaxy.

hodnocení

0x

To nejsou tlumiče, to jsou plynokapalinové vzpěry. Kromě délky je na nich celkem interesantní též jimi vyvinutá síla. Je sice možné použít i z auta, ale lepší se mi jeví kontktovat výrobce a probrat s ním podrobnosti, pro jaký účel a jaké parametry vzpěr požadujete

montako.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]