Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni zesilovace

Od: tomanet odpovědí: 3 změna:

Dobry den,prosim vas.Koupil jsem si aktivni subwoofer a dnes jsem ho zkusil zapojit..nevim co mam spatne ale ale kdyz zapojim baterku a nasledne zapojim -(zem) tak se zesilovac nezapne naopak se zacne ten kablik na minusu zacne zhavit a odpali mi pojistku...Kdyz jsem to zkousel poprve tak mi to dokonce ten kablik spalilo...Co mam spatne zapojene.Jde o vadny zesilovac nebo o neco jineho...?Predem dekuji za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxx*
hodnocení

1x

Zdravím jsi si jistý že kostra a + jsou zapojeny do správných pinů ke rozpálení kabílku nebo k přepálení pojistky dojde tak že se spojí + s kostrou takže bych si zkontroloval zapojení pokud se to bude pálit dále tak je nejspíše vadný zesilovač a vně došlo k prokostření plusu pokud bude vše ok musíš ještě zapojit proud spínací jinak se ti zesilovač nezapne ten je u autorádia má nižší napětí než přímí + ale to není podstatné na spínání může být i přímích 12V ovšem spínací je proto aby se zesilovač spustil až s autorádiem nebo se zapnutím klíčku jinak ráno nenastartuješ

tomanet
hodnocení

Tak je to jak jsi psal je spatne plus a kostra vne zesilovace.Uz jsem na to mrknul a ted to frci bez problemu.Dik moc za radu moc mi to pomohlo...

xxx*

Rádo se stalo autohifi je můj koníček :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]