Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosim vas.Koupil jsem si aktivni subwoofer a dnes jsem ho zkusil zapojit..nevim co mam spatne ale ale kdyz zapojim baterku a nasledne zapojim -(zem) tak se zesilovac nezapne naopak se zacne ten kablik na minusu zacne zhavit a odpali mi pojistku...Kdyz jsem to zkousel poprve tak mi to dokonce ten kablik spalilo...Co mam spatne zapojene.Jde o vadny zesilovac nebo o neco jineho...?Predem dekuji za odpoved
Zdravím jsi si jistý že kostra a + jsou zapojeny do správných pinů ke rozpálení kabílku nebo k přepálení pojistky dojde tak že se spojí + s kostrou takže bych si zkontroloval zapojení pokud se to bude pálit dále tak je nejspíše vadný zesilovač a vně došlo k prokostření plusu pokud bude vše ok musíš ještě zapojit proud spínací jinak se ti zesilovač nezapne ten je u autorádia má nižší napětí než přímí + ale to není podstatné na spínání může být i přímích 12V ovšem spínací je proto aby se zesilovač spustil až s autorádiem nebo se zapnutím klíčku jinak ráno nenastartuješ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.