Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Chystám začít čistit interiéry vozidel, a hledám vhodný vysavač na vysávání a zároveň i tepování interiérů vozidel
Doporučili byste mi nějaký konkrétní typ vysavače? Cena tak do 8000,-
Zatím co jsem koukal tak mi padl do oka vysavač karcher na mokré a suché vysávání...
Kärcher ti mohu jen doporučit,samozřejmě je profi i na koberce a čalouněný nábytek.
JABRAKA
A nějaký konkrétní typ vysavače, který by byl vhodný na vysávání aut a tepování, nejspíš bude třeba hubice, která
nebude tak široká jako pro použití na koberce, že?
Karcher za 8 tisíc nebude profi ani náhodou. Půjde o nejlevnější střep od věhlasného výrobce.
Richiis profi vysvač na tepování interiéru aut za 8.000 neseženete ani starší. Většinou jsou to vysavače keré mají dva a nebo i tři výkoné motory, aby opravdu vysály maximum vody a sedačky nezůstaly vlhké, např tady ecoclean.cz/...
Na domácí vyčištění interieru auta vám postačí běžný vysavač na mokré vysávání a tepování.
Za 8000.- není ani náhodou,je za 13500 -KÄRCHER PUZZI 100 SUPER. Je to stroj profi,jeho životnost při půjčování - 3 roky zatím.Jde z ruky do ruky.Doporučení používat speciální čisticí prášek v roztoku.Velmi nízká koncentrace je výhodná i pro alergiky.
Nedávno jsme porovnávali účinnost,po vyčištění domácím čističem a tepovačem (za 27 000)Značku si nepamatuji,jsme koberec znovu vyčistili tímto strojem ,stačilo se podívat na odpadový kal a je jasno.Vyčištěný nepravý Peršan kde už bílá byly šedivá,sklidil údiv.Jediná nevýhoda,neumí vysát psí chlupy.
JABRAKA
doplněno 08.02.11 16:04:Jo a zapoměl jsem na doplňkovou hubici na čalounění.Ta je součástí příslušenství.A také,je potřeba to umět.
JB
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.