Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vhodný vysavač na tepování aut?

Od: richiis* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

Chystám začít čistit interiéry vozidel, a hledám vhodný vysavač na vysávání a zároveň i tepování interiérů vozidel

Doporučili byste mi nějaký konkrétní typ vysavače? Cena tak do 8000,-

Zatím co jsem koukal tak mi padl do oka vysavač karcher na mokré a suché vysávání...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Kärcher ti mohu jen doporučit,samozřejmě je profi i na koberce a čalouněný nábytek.

JABRAKA

richiis*
hodnocení

A nějaký konkrétní typ vysavače, který by byl vhodný na vysávání aut a tepování, nejspíš bude třeba hubice, která

nebude tak široká jako pro použití na koberce, že?

dalibaba

Karcher za 8 tisíc nebude profi ani náhodou. Půjde o nejlevnější střep od věhlasného výrobce.

richiis*
hodnocení

Tak teda jakej jinej konkrétní typ vysavače na vysávání a tepování aut?

ar*

Richiis profi vysvač na tepování interiéru aut za 8.000 neseženete ani starší. Většinou jsou to vysavače keré mají dva a nebo i tři výkoné motory, aby opravdu vysály maximum vody a sedačky nezůstaly vlhké, např tady ecoclean.cz/...

Na domácí vyčištění interieru auta vám postačí běžný vysavač na mokré vysávání a tepování.

jabraka*

Za 8000.- není ani náhodou,je za 13500 -KÄRCHER PUZZI 100 SUPER. Je to stroj profi,jeho životnost při půjčování - 3 roky zatím.Jde z ruky do ruky.Doporučení používat speciální čisticí prášek v roztoku.Velmi nízká koncentrace je výhodná i pro alergiky.

Nedávno jsme porovnávali účinnost,po vyčištění domácím čističem a tepovačem (za 27 000)Značku si nepamatuji,jsme koberec znovu vyčistili tímto strojem ,stačilo se podívat na odpadový kal a je jasno.Vyčištěný nepravý Peršan kde už bílá byly šedivá,sklidil údiv.Jediná nevýhoda,neumí vysát psí chlupy.

JABRAKA

doplněno 08.02.11 16:04:

Jo a zapoměl jsem na doplňkovou hubici na čalounění.Ta je součástí příslušenství.A také,je potřeba to umět.

JB

ludas*
hodnocení

0x

Ahoj!

Mám na prodej několik vysavačů a tepovačů z ukončeného provozu ručního mytí.

Nechám vybrat poradím, jedná se o výr. Krenzle, WAX a Karcher.

tel. 603427983

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]