Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udaj ve velkem TP + co je DTTO

Od: daffe odpovědí: 6 změna:

Čau potřebuju nové pneu na motorku čz 175/487 bohužel nevím rozměr ve VELKÉM TP mám zapsáno předek: 2,75x18 zadek: DTTO ...? CO TO ZNAMENÁ? jakou mám kopit pneu když v TP nemám žádaný rozměr? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

1x

Žádaný rozměr DTTO asi neseženete, ale ten 2,75 x 18 určitě ano. Znamená to, že se jedná o shodný údaj! Nebo snad máte vzadu rozměr jiný?

daffe
hodnocení

Motorku mám po kutilu... vzadu mám 110x18 takže tak. Jinak jste si jistý? raději ještě počkám na další reakce

nečekejte, cyril a internet má pravdu.

takže obě kola stejná

dto, dtto
Význam:
rovněž, právě tak totéž
doplněno 07.02.11 18:10:

zdroj: vyhledávač internet

cyril*

Ja, sichr ist sichr!

nu*
hodnocení

0x

rovněž, totéž, znamená tato zkratka, klidně se podívejte na stránky ústavu jazykla českého při akademii věd ČR, tam najdete podrobnější vysvětlení

daffe
hodnocení

Mockrát děkuji všem za odpovědi. DÍKY;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]