Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám škodu felicii 1.3i bmm, rok vyroby 1995, a mám takový problém, nastartuji a zapnu denní svícení, a když pojedu do křižovatky a dám blinkr, tak se mi při rozsvícení blinkru na přístrojovce lehce ztmavnou kontrolky potkávacího svícení a obrysových svetel a podsvícení hodiny na otackomeru, po zhasnutí blinkru se kontrolky potkavacich a obrysovych svetel a hodin se rozsvítí víc do normalního stavu, mám alternátor magneton 55a, veškeré ukostření jsem prostřikal a vycistil, na pojistkové skříni není voda... nevím proč tohle to dělá, předtím tohle nikdy nedělalo...podle mě myslím že to bude špatný alternátor. Děkuji za odpovědi...
nejsem elektrikář,ale spíš bych uvažoval o faktu,že k poklesu "svítivosti" budíků(a asi i světel-s někým uvnitř auta zvenku omrkněte) dojde pouze při zapnutí blinkru(ů)-to nebude altíkem,ale někde cestou(a dost možná už v samotné páčce)je "propojeno"vedení napětí,tam kde být propojené nemá...Naštěstí u Feldy nejsou v průměru 10cm svazky kabeláže,takže by se mohlo zadařit najít "propojku"...
Nešťoural-li se nikdo v elektroinstalaci, zejména pod přístrojovou deskou, mohlo by to být způsobeno špatným ukostřením celé desky. Pro autoelektrikáře zjištění na 2 minuty a za dalších 5 - 10 je po závadě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.