Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf III 1.6 - nehce se mu jet

Od: gebby odpovědí: 5 změna:

K mému problému mám golfa III 1.6 55Kw měněné rozvody,svíčky,kábly od svíček,teplotní čidlo,víčko rozdělovače,zkoušeli jsme i jiný rozdělovač,palivoví filtr,klapka vyčištěná a nastavena,těsnění pod hlavou a gufera!...tohle vše se vyměnilo a auto nechtělo chytit,dali jsme jiné svíčky a jede,ale když jedu a řadím tak my otáčky spadnou cca na 500 a vratí se na těch 900. Taky někdy když jedu tak jak kdyby motor vynechal jak kdyby tam nešel benzín nebo jiskra tyto 2 věci jsme zkoušeli a funguje to.Chci vyzkoušet vyměnit ještě jednou pal.filtr jestli nebyli v nádrži nečistoty a nebo zap.cívka,poradil by někdo co stím?...na vagu nic nepíše jsem už bezmocnej...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Při výměně rozvodu, nepodařilo se nastavit rozvod o zub vedle?

gebby
hodnocení

rozvody jsou 4 krát kontrolované!...ted mi to zacalo dělat ze jedu na 4rychlostní stupen pustím plyn a auto se chova jak kdyby tam nešel benzin měnil jsem pal.filtr pomohlo to na pár dní ae pak to zas začalo dělat a pal.črpadlo taky nemá zrovna dobry zvuk když otocim kliček na 1 .Myslím že to děla to čerpadlo

buss

Tož nemyslet a zkontrolovat

mircak

rosparej vejfuk apojedeto

gollfy
hodnocení

0x

Zdravím,měl jsem podobný problém a chyba byla v zapalovací cívce.Když to nepomůže,tak ještě zkuste odpojit lambda sondu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]