Nejste přihlášen/a.
Zdravim,mam problem se Seatem Alhambra. Po nastartování jede bez problémů,ale jakmile vypnu motor a pak chci pokračovat tak motor stratí výkon a jede jak na omezovač.Byl jsem v servisu a bylo řečeno,že je to řídící jednotkou motoru.Rok výroby 1997. Zkusí někdo poradit? Dík
ahoj,já jen odpovídal že to váhou není.Dnes mě kámoš řekl,že to může dělat i špatná hadička k naftě a pak to vyhodnotí jako špatná ŘJ,tak zkusíme vylučovací způsob.
Tak to bohužel je. Když diagnostiku dělá dnes každý, kdo se nějakým záhadným způsobem naučil připojovat onu zázračnou krabičku, která sama vše ví a umí, pak nezbývá než postupovat systémem pokus - omyl. Aneb proč dávat 1000 korun někomu, kdo skutečně ví co diagnostika obnáší, když je daleko zábavnější domácím kutilstvím povyměňovat z 99% díly zbytečně, za cenu mnohonásobně vyšší. Pak ta radost z již nečekaného úspěchu je nepopsatelná. Přeji všem ještě spousty těchto nečekaných vítězství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.