Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit odřený plast v autě

Od: ladislavtikal* odpovědí: 5 změna:

jak se da opravit nebo zaretusovat odreny plast v aute v kufru na stranach nemam na mysli samolepku nebo tak neco

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

3x

ideální a odzkoušená technika opravy je horkovzduška a klasická ta větší žlutá houbička na nádobí-tou po správném nahřátí(vyzkoušet na nějakém starším kusu plastu-stále stejný materiál ABS,většinou) takovým "ťapkáním" jednak zahladíte rýhy a zárověň jakoby zachováváte pův.strukturu povrchu plastu(takové jakoby "kopečky-při detailním pohledu)...Je to o tom,než člověk vychytá tu správnou chvilku ohřevu povrchu-pak už není problém...

1jara*
hodnocení

2x

Pokud plast chcete jen vyleštit, tak pastou Xerapol .

jabraka*
hodnocení

0x

Laďo,naqpadá mě nějaký lak,nebo barva.PUR barvy se používají i na podlahy,ta by mohla vyhovět.

JABRAKA

ladislavtikal*
hodnocení

pane Jabraka jsou tam i ryhy drodet v tom plastu prave to jsem nenapsal premyslel sem rozlestit ale cim kdyz by se to spalilo

frame*
hodnocení

0x

Doplním podobný postup, který jsem vyčetl v knížce. Osobní zkušenost nemám (ale chystám se).

Rýhy lehce osmirkovat brusnými papíry - 240-400, po důkladném vyčištění od prachu zahřát plochu fénem a houbičkou nanést barvu na plasty (zřejmě tupováním)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]