Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl by jsem poprosit o radu - nemám manuál k Seatu Cordoba,tak nevím jakou mám rezervu,ale po výměně rozvodů se mi zdá,že se mi zvýšila spotřeba,ale možná je to tím mrazem a často jezdím i po městě,ale když jsem tankoval za 400 nějakých cca 12,5 l,tak jsem najel jenom 140 km podle ukazatele na palubním PC a už byla rafička dole a svítila jen červená tečka na signalizaci rezervy..Také když nastartuji a déle jedu tak rafička stoupá,ale drží se a klesne až když vypnu motor..Jedná se o Seat Cordoba r.v. 2000 a obsah 1.4..Děkuji..
No,dřív jsem zkoušel natankovat asi 6 l a najel jsem 100 km,protože v techničáku je kombinovaná spotřeba asi 5,4 l,ale to taky nebyla taková zima..Kolikrát jedu jen tak po městě dokola něco odvézt a je třeba - 8,takže to je asi normální že to tak žere..Jen se mi zdá,jestli to není tou výměnou..Měnili mi i čidlo chladící kapaliny,ale to ukazuje dobře,tedy i podle PC..Takže se nemám nějak rozrušovat?
Poradíte mi prosím někdo s tou rafičkou,jestli se dá nějak zjistit,že ukazuje špatně,nebo se to může někdy stát..
Sanka , to že palivoměr po chilce jízdy v těchto mrazech stoupne je celkem normální. Palivové čerpadlo dodává k motoru benzín který má teplotu hluboko pod 0 a přebytečný benzín který se vrací do nádrže je ohřátý a tím se postupně objem paliva v nádrži zvětšuje.
Promin, Sanko, ale pripadas mi, ze si tady znas delas akorat prdel.
Co to je za otazu - jak poznam, kdy mam malo paliva!
To si nechodil do autoskoly? Nikdy si predtim v zivote nevidel auto?
Kdyz sviti kontrolka, zajet k benzince, kdyz raficka ukazuje plnou, tak mas zhruba plnou, kdyz ukazuje pul, tak mas zhruba pul.
Co vic by si chtel slyset?
Ze te raficka sama od sebe leze na horu - kdyz nenapises o kolik, tak co by si chtel? Vyleze o chlup, nebo vyleze pres celou stupnici?
Co od nas vlastne cekas za odpoved?
Co asi nechces slyset je, ze si si tu Cordobu nemel kupovat, pac ocividne je s ni spousta problemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.