Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve stopě valašské zimy 2011

Od: pedros odpovědí: 7 změna:

Nevíte prosím někdo přes které obce se letos pojede valašská zima? Start je ve Vizovicích, ale jinak se nemožu nikde dohledat kudy se jede, jestli jako loni nebo je jiná trasa.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já prošel snad všechna fóra o rallye ale nikde nic.Na oficiálních stránkách www.valaska.cz je mrtvo.Kdyby to byla trochu významnější soutěž,řekl bych Vám,ať si program koupíte na nějaké benzince.Takhle mě napadá jen zeptat se ve Vizovicích např.na Měststém úřadě.Nebo pošlete mail přímo na info@valaska.cz

pedros
hodnocení

Dík, zkusím napsat na to info, snad se tam něco dozvím, hledal sem to dnes snad půl dne a nikde nic

jabraka*
hodnocení

0x

Mám nejisté informace,že trasy automoto závodů na trasách v okolí Zlína se obecní úřady a ekologičtí aktivisté zašprajcli a vše je v jednání.

JABRAKA

stirecek*

Ty info jsou jisté!

Dobrý den. Nepleťe si závod Valašská rally a Ve stopě Valašské zimy. Ve stopě VZ se jede na stejných RZ jako loni, mapka je na odkazu. Dalších pár info na foru eWrc forum.ewrc.cz/...

uloz.to/...

buss
hodnocení

0x

Proč by nebyli proti? Takoví podělají silnice, po jedné takové jezdím, naslibovali a nic. Nehledě na to, že soukromý spolek omezuje dopravu, co z toho mají řidiči?

doplněno 31.01.11 11:24:

A další věc, nevím jak v poslední době, ale klidně si jezdili po komunikacích aniž by uvědomili vlastníka. A víte, jak jsou komunikace rozcuckované, zvl. malých obcí, kde to přesahuje i do cizího katastru, nebo jsou soukromých vlastníků.

jabraka*

Bussi,a to se jezdí za provozu.Jedeš po cestě,samá zákruta a výtluky,vyhneš se díře a proti se šílenou rychlostí řítí závoďák.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]