Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý tachometr

Od: roboot* odpovědí: 3 změna:

Ahoj můžete mi poradit? Zasekl se nám tacháč na Nissan Sereně, neukazuje ani nepřičítá kilometry. Jde o náhon nebo o co? Jak tak koukám samotný náhon se nedá sehnat, co s tím? :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No tak se dostat pod desku přístrojovou, povolit náhon a vyzkoušet. Co by se nedal sehnat, i ze starého auta, vraku.

roboot*
hodnocení

*nevi* No zkusíme no, asi by to mělo jít i z jinýho modelu, těch seren moc právě není

ar*
hodnocení

0x

No co vím tak u Seren je to dost často je tam náhon tacho dost zalomený pod úhlem a náhon prostě odejde. Jednou jsem to dělal a v Nisanu ta to chtěli ranec. Navštívil jsem vrakáč a použil "lanko" z jiného auta, bohužel už nepamatuji z čeho to tenkrát bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]