Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych si zakoupit úplně nové malé auto ,něco jako brouk ,které bych chtěla používat na nákupy a kratší cestování tak do 100 km.Protože značky aut jsou pro mě špaň vesnice a nikdy se je nenaučím rozpoznávat,chtěla bych požádat čtenáře ,zda by mi neporadili. Moje představa je, že zajdu do nějaké specializ.prodejny a tam mi prostě se všemi náležitostmi to auto prodají.Ještě představa o ceně, tak aby se pohybovala mezi 70 000- 100 000kč.-zdena-
za ty peníze si koupíte nové malé auto akorát v Indii, jmenuje seTATO NANO a stojí 12 tisíc rupií, v přepočtu asi 2500 dolarů,krát 20 je 50 tisíc, tedy do ceny se "vejdete", bohužel není homologováno pro evropský trh,ale v Asii jezdí i jiná podobná vozítka, různé 2-místné tříkolky rozvážející turisty s motory ze skůtrů a po úpravě světel, páček atd napříkald v typové zkušebně Dekra a.s. by Vám ministerstvo dopravy udělilo výjimu pro registraci a následné provozování, ale 100 tisíc na to nebude stačit.
Doporučuji ojetou 10 let starou Toyotu Yyaris
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.