Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nové, malé auto

Od: zdena* odpovědí: 7 změna:

Chtěla bych si zakoupit úplně nové malé auto ,něco jako brouk ,které bych chtěla používat na nákupy a kratší cestování tak do 100 km.Protože značky aut jsou pro mě špaň vesnice a nikdy se je nenaučím rozpoznávat,chtěla bych požádat čtenáře ,zda by mi neporadili. Moje představa je, že zajdu do nějaké specializ.prodejny a tam mi prostě se všemi náležitostmi to auto prodají.Ještě představa o ceně, tak aby se pohybovala mezi 70 000- 100 000kč.-zdena-

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ferda1954*
hodnocení

1x

Koncem roku prodával fiat za sto tisíc malé autíčko.Tuším , že to byla Panda ale to již nevím jistě nyní jsem ho viděl za 124.000,-kč vystavené před KAUFLANDEM .

cyril*

Za akontaci 124 tisíc si můžete koupit i nového Mercedesa!

hodnocení

0x

Ne, v této ceně nové opravdu není.

eulalie*
hodnocení

0x

Za tu cenu nové malé auto nepořídíte... když si připlatíte, tak se dá koupit už třeba za 140 tisíc. Ale méně jsem fakt neviděla.

nu*
hodnocení

0x

za ty peníze si koupíte nové malé auto akorát v Indii, jmenuje seTATO NANO a stojí 12 tisíc rupií, v přepočtu asi 2500 dolarů,krát 20 je 50 tisíc, tedy do ceny se "vejdete", bohužel není homologováno pro evropský trh,ale v Asii jezdí i jiná podobná vozítka, různé 2-místné tříkolky rozvážející turisty s motory ze skůtrů a po úpravě světel, páček atd napříkald v typové zkušebně Dekra a.s. by Vám ministerstvo dopravy udělilo výjimu pro registraci a následné provozování, ale 100 tisíc na to nebude stačit.

Doporučuji ojetou 10 let starou Toyotu Yyaris

stirecek*

Nejspíš už mají homologaci i na evropský trh, viděl jsem ho v itálii na italské značce. Ale cena bude nejspíš jednou taková, zhruba cca 4000eur kvůli bezpečnostní prvky, kterou evropa vyžaduje...

xxx*
hodnocení

0x

Zkuste v Googlu si vyhledat auto, které bylo určeno jako předváděcí. Já jsem si takové pořídil a jezdí dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]