Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pás felicia nejde rozcvaknout

Od: petroch25® odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny, včera jsem zapnul bezpečnostní pás (felicie r.v.95) a zasekl se v tom zámku a nejde vycvaknout zpátky. neporadí někdo, jestli se to dá nějak rozebrat a spravit nebo jestli se musí koupit nový pás?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Hlavne zadne nasili. I me se to obcas stane, mnohdy pomuze proste kratka jizda po nejakych nerovnostech ci projet zatacku a pas se navine zpet. Pokud tam neni v haji neco mechanickyho (pak vrakac a vzit za 200Kc jiny) tak to pomuze. Jde o to, ze to zaseknuti muze zpusobit i kulicka, ktera zablokuje pasy v pripade nehody. Obcas se trosku kousne a nechce se vratit zpet.
Pro zajimavost. Ta kulicka zpusobuje mimo jine i to, ze treba v zatacce, kdyz brzdis nebo akcelerujes tak se nepripoutas, pas nejde odmotat.

pro kejikl jste si špatně přečetl zadání tazatel nemá problém s navíječem ale se zámkem kovové spony

doplněno 25.01.11 15:46:

nevím kdo může ohodnotit a to 2 krát odpovědˇ úplně mimo mísu

Omlouvam se, opravdu jsem si spatne precetl otazku. *hi*

e250td*
hodnocení

2x

Můj návrh,stav se na vrakovišti,prodají ti jiný pás z bouračky ,mnohdy poradí ,jak vymněnit.

des*
hodnocení

2x

Jde to rozebrat,obyčejně tam praskne jen pérko.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

máš super rodinu či kámoše, když Ti přinesli do auta počítač, deku, jídlo.

Proč pás, stačí případně zámek pásu, pokud se to nerozhýbe. Když jde o pás (život) tak bych s nějakou domácí opravou byl opatrný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]