Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1.9 tdi 96 kw audi a3 vymena termostatu

Od: opisk* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,

rad by som sa spytal ci a niekt os tymto skusenost, ci by som to zvladol aj sam, pripadne link na nejaku strankju kde by som sa dozvedel viac...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

No výměna termostatu není až tak náročná, jen je u tohoto motoru hoší přístup a hlavně je potřeba vypustit kapalinu. Termostat najdete tady.

1.9 tdi 96 kw audi a3 vymena termostatu

hodnocení

0x

Pro vypuštění chladící kapaliny asi nenajdete žádný vypouštěcí ventilek nebo šroub a budete muset povolit zapáskování nějaké hadice. Pak ta kapalina se dost rozstřikuje a Vy jí potřebujete znovu použít. Tak si dejte pod motor nějakou velkou nádobu nejlépe plastovou přepravku bez otvorů-s plnými stěnami.

opisk*

chladiacu tekutinu budem asi davat novu, chcem sa spytat ktory termostat mam kupit? tu na atutokelly

autokelly.cz/...

su na vyber ale neviem ake tam ma byt bod sepnuti?

diky

erikch*

osobně bych byl pro FEBI 80 stupňů...Do starline byh moc nešel-za ušetřené 200 "odvařit" nedejbože motor to asi nestojí..A těch 80 je lepší v létě,při případném popojíždění někde v koloně-čím dřív sepne velký okruh(chladič apod.),tím dřív případně spustí ventilátory...

Těch 80 stupňů je na diesel málo, má otevírat kolem 90. Jinak bych se nebál ani značky STARLINE, je to stejně všechno jeden čert :))

ar*
hodnocení

0x

Tak v tomto se s Erikchem neschodnu, když pominu teplotu otevírání, tak jednoznačně nejlepší Fy na termostaty je WAHLER

doplněno 24.01.11 19:43:

nezhodnu

Když už, tak je správně česky - neshodnu :))

opisk*
hodnocení

0x

tak objednany wahler bod spinani tusim 88, no proste nie ten 80, pride stvrtok a bude operacia na parkovisku :D

teraz mi ale odisla baterka :( proste na nabijacke skocila len na 2 a za par hodin bola na 0, cudoval som sa, hodim to tam a len mi preblikli kontrolky a zhasli :D tak si hovorim asi sa nedobila, takze ju dam este raz na nabijacku na ktorej som musel este vymenit poistku a ukazuje 0.5 do hodiny spadla na nule takze pocitam ze mam po baterke... teraz kukam na nete a zistujem ze varta je dobra podla toho co pisu ale stoji 2500, to ma troska prekvapilo, chcel osm dat max 1000 :) potrebujem este ine a drahsie veci zaplatit do auta a toto mi robi skrt cez rozpocet preto som sa chcel spytat kde a jaku mam kupit, najlepsi pomer cena/vykon.. dikyyy

doplněno 26.01.11 10:51:

este dodam ze som zavolal kamosovi v obave ze nejde o baterku skusili sme to nakopnut na jeho baterku a uplne bez problemov cize naozaj mam problem len v baterke, pripadne v nabijacke ale to som vylucil tym druhym nabijanim a vymenou poistky..

hodnocení

0x

Jděte se podívat do Baumaxu, já jsem tam svého času koupil poměrně levně aku 72 Ah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]