Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen C5 2.2Hdi - ztrácí výkon

Od: rudolf* odpovědí: 3 změna:
Zdravím a chtěl bych se zeptat,mám Citroen C5 kombi 2.2hdi a stává se mi,že to normálně jede a z ničeho nic to stratí víkon a jede to jako bez turba,rozsvítí se servis,porucha v řízení motoru a vypne se ESP a ASR,váha vzduchu je nová a EGR ventil taky a nikdo neví co je s tim a když jedu po dálnici,tak se mi to nestane a nebo po tich vesničkach a okolí stačí když si budu hrát s plynem,aby trochu kolísali otáčky a jedu většinou bez problému,jinak v servisu neví co s tim,nemá někdo podobný problem?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Změnit servis. Někde to vědět budou...

jantrkola
hodnocení

0x
Tento motor je i v Peugeotu 406,nebo 607. Pracuju v Peugeotu a vím,že diagnostika počítače vstřikování je poměrně chytrá,takže při napojení na diagnostický přístroj,by měl nějakou závadu napsat. Pozor-univerzální diagnostiky jsou většinou k ničemu,chce to opravdu originální Peugeot,nebo Citroen diagnostiku ve značkovém servisu. Tu lze jednoduše napojit do auta a jezdit s ním a můžeš přímo za jízdy sledovat jednotlivé parametry a hodnoty-např tlaky,teploty,napětí a signály jednotlivých snímačů a čidel. Do tzv.nouzového režimu se může motor přepnout z mnoha důvodů,jako např. tlak turba příliš nízký,nebo vysoký, stejně to může být s tlakem paliva,kde je maximální tlak až 1600 atmosfér. Bez dobrého elektrikáře,který diagnostice rozumí to vyřešíte těžko a asi možná i draho.

tajfun*
hodnocení

0x
podle mě je to vysokotlaké čerpadlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]