Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otáčky motoru při řazení

Od: 123mirek® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jezdím Bravou 1.6 16V, benzín. Poslední dobou se mi stává, že když za jízdy přeřadím na vyšší rychlostní stupeň, tak když pustím spojku, auto trochu cukne. Když sešlápnu spojku, tak otáčky zareagují o chvilku později než by měly, tak proto to škubnutí, když pustím pedál. Mám vyměněný motorek volnoběhu, snímač škrtící klapky, snímač teploty nasávaného vzduchu, snímač teploty chladící kapaliny. Jo a taky lambdasondu. Na ni mám najeto zhruba 20 000 km. Taky se mi občas stane, když zajíždím doma do garáže, tak v momentě, když dám nohu z plynu, tak mi otáčky zůstanou viset na 1500 otáčkách, jako by se zaseknul plynový pedál. Ale ten je v pořádku. Poraďte mi prosím, čím to může být.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

0x

Předpokládám,že odpovědí bude hodně .. Diagnostika ale řekne podstatně více .

hborivoj

Podle mne to dělá ten motorek volnoběhu,někde to drhne a nestíhá.Taky mně to dělalo,rozběhal jsem to tak ,že jsem jakoby dupal na plyn,při zaplém klíčku,ale bez motoru.Před jízdou.

cyril*

Někdy pomůže i zapnutí stěračů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]