Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový dotaz. Bohužel nemám řidičák ale potřebuju dovézt něco z místa A do místa B jedná se o akvárium. Je možné že někdo jezdí tu trasu a mohl by to naložit (za určité peníze samozřejmě) a dovézt. Takže mě zajímá zda se dá někde na internetu zadat inzerát, co by měl obsahovat nebo tak něco?
Jste hrozně skoupý na informace... je více možností, dokonce i někdo na poradně by Vám pomohl, těch cca 60 km do Šumperka není velký problém něco převézt. Ale:
I kdyby někdo měl tu cestu, třeba i pravidelnou, nebude věnovat Vašemu dotazu moc pozornost, už pro pochybnosti, které ho napadnou...
Jak je to akvárium velké? To je základní věc, od které se další myšlení odvíjí...na výšku a šířku by mi do auta vešlo, ale vejde mi i na délku?
Máte více možností, např. jedno nákladní taxi je v OV - MH, druhé v PV, další přímo v Šumperku. Není problém třeba zavolat do Šumperku, když budou mít cestu někde do Vašeho okolí, aby se na zpáteční cestě zastavili i pro Vaše akvárko.
Další možnost je pokecat s některými dodavateli zboží pro markety, obchody, školy, sklady a pod. nebo jen šoféry těch náklaďáků při vykládání, a je klidně možné, že za pár šupů Vám to akvárko vezmou ssebou... i tak denně jezdí svoji trasu přes místo A i místo B.
Nemám přehled o dopravě okolo Vás, žiji stovky kilometrů dál, ale napsat do Google heslo nákladní doprava není problém, přidat k tomu třeba i slovo Bruntál nebo Šumperk také ne a můžete si služby přepravců vybírat tak, jako jsem to dělal před chvílí já.
třeba na firmy.cz/... nabízejí přepravu osob a drobných zásilek
doplněno 19.01.11 06:06:A ten kamarád, co Vám to velké akvárko dal skoro zadarmo, by Vám nemohl pomoci? Když už se ho zbavil, tak by mohl být vděčný...
Nebo Váš či jeho zaměstnavatel by nemohl píchnout služebním autem? U nás máme poskytované nákl. auta a případně i jiná strojní zařízení zdarma, jen platíme náklady, teda pohonné hmoty a samozřejmě i něco šoférovi... případné služby by mohl poskytovat i Městský úřad v Bruntálu... jen se ptát, tak, jak jste začal tady. Určitě se řešení najde! Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.