Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, upadl mi koncový filtr u výfuku tak, že se nedá znovu navařit a nechce se mi dávat 1000 Kč za nový. Šlo by místo toho dát nějakou koncovku nebo něco takového? Hlavně aby se dala dohromady spotřeba (po upadnutí se zvýšila) a usměrnily výfukové plyny (při vysokých otáčkách smrdí celé auto). VW Passat 1.6i 55Kw r.v. 85
Nejedné se spíše o tlumič výfuku? Pokud uhnila trubka a tlumič je jinak dobrý , lze to samozřejmně nahradit popřípadě tlumič i znovu obalit, ale za tu práci to rozhodně nestojí a pokud necháte jen samotnou trubku bez tlumiče, bude problém minimálně na STK. Vím že toto slyšt nechcete,ale asi bych obětoval 1000Kč, pokud je to auto na dojetí tak vrakáč.
doplněno 18.01.11 16:52:Nejlevnější jsem našel za 686 Kč + 99Kč doprava, To bych vážně nic neopravoval, je to sice od Izawitu,ale furt lepší než nějaký slepenec. vyfuky.petkol.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.