Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké SUV s parkovacím asistentem

Od: speedstick odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer.

Chci si koupit nové auto, volba je jednoznačná: SUV. Již několikátý den procházím internet, katalogy dealerů, atd.

Jen nemohu najít to co "přesně" hledám. Chtěl bych nějké elegatní SUV ve vyšší výbavě včetně aktivního parkovacího asistenta.

Nabízí nějaký výrobce vůbec SUV s parkovacím asistentem?

Nadhoďte mi někdo nějaký typ ;)

Moc děkuji za reakce.

*palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
17.01.11 22:16
hodnocení

0x

tiguan

speedstick
hodnocení

Sakra děkuju! To auto vypadá skvěle!

Jsem nadšen *palec**palec*

aaaaaaaaaaaaaaaaa

to mě těší, taky se mi líbí, osobně bych ovšem volil z praktického hlediska touran, to je ovšem věc osobních preferencí. Je v něm kupříkladu, z mého pohledu a dojmu více místa než v tuaregu, tam se cítím jak sardinka.

speedstick
hodnocení

No každopádně obhlédnu oba, ale Tiguan mi dle nabízených motorizací a výbav "padl" do oka. Zřejměě láska na první pohled *smich*

Hned si objednám testovací jízdu, doufám že mě nezklame.

Za reakci děkuji i ARovi.

ar*
hodnocení

0x

Ty co mě momantálně napadají tak VW Touareg ,Opel Antara, Hyundai ix55, Mercedes ML320 CDI

pepanek*

Antaru osobně moc nedoporučuju. Je to jen předražený Chevrolet Captiva. Podvozkově nenadchne a kvalita zpracování - maďarsko. Aktivního parkovacího asistenta tuším taky nemá.

stirecek*
hodnocení

0x

Co se mě týká, líbí se mi kia sportage, ale kdybych si mohl vybrat, hodně bych váhal mezi kugou a mitsubishi asx. Kuga má nejlepší podvozek,řízení,řazení, jedinečný motor má zase mitsubushi. Čistě do terénu ale žádné z nich.

cyril*

Čistě do terénu je nejlepší Tatra 805.

hodnocení

0x

Volvo XC 60, 70, 90...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]