Nejste přihlášen/a.
Zdravím přátelé,
poraďte mi prosím někdo jak nejlépe na myši v motoru. Mám zvukovou izolaci úpně rozkousanou.
Díky Lukáš
Děkuju za odpovědi, ale jed na hlodavce se mi tam sypat nechce, aby potom myška někam nevlezla a neuhynula (to by byl asi pěknej smrádeček). A ke druhé odpovědi - auto parkuju na parkovišti před panelákem a myš tam chodí nocovat do motorového prostoru. Vím, že je to problém všech nových aut, vyrobených z "chutných" materiálů (obvzlášť el. instalace hlodavcům velice chutná), ale zaručený recept na něj neznám.
Lukáš
Čaute lidi...potřeboval bych poradit co mam dělat s myši v autě...kouše mi zatim izolaci ale pomalu pujde dovnitř...mam Fabii 1.4 MPI ..auto parkuju před panelakem...někdy i u kontejnerů...to asi bude tim...prosím Vás mohl by mi nekdo poradit..? už jsem zoufali...nevím si stim rady... muj email je ferari430@seznam.cz. dík za rychlou odpovědˇ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.