Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš v motorovém prostoru

Od: luky* odpovědí: 10 změna:

Zdravím přátelé,

poraďte mi prosím někdo jak nejlépe na myši v motoru. Mám zvukovou izolaci úpně rozkousanou.

Díky Lukáš

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Nasypej tam Lanirat, nebo jiné granule na trávení hlodavců.
Hezký den.

hodnocení

0x
Myslím, že přímo v motorovém prostoru ta myš nocovat nebude. Jestli je auto garážované, hledal bych tam.

luky*
hodnocení

Děkuju za odpovědi, ale jed na hlodavce se mi tam sypat nechce, aby potom myška někam nevlezla a neuhynula (to by byl asi pěknej smrádeček). A ke druhé odpovědi - auto parkuju na parkovišti před panelákem a myš tam chodí nocovat do motorového prostoru. Vím, že je to problém všech nových aut, vyrobených z "chutných" materiálů (obvzlášť el. instalace hlodavcům velice chutná), ale zaručený recept na něj neznám.

Lukáš

Smradu z mrtvy mysi bych se nebal, je mala.
mil®
No smrad je to pekelnej. Mně vlezla krysa za tapecírunk kapoty na motoru, chcípla tam, ale to byl smrad jako kdybych jezdi po močůvce na poli, skoro rok smrděla, pak uschla a vypadla mi sušená v garáži. *blee*

luky*
hodnocení

Dočetl jsem se na internetu, že výborná věc proti všem hlodavcům do auta je obyčejné mýdlo.

Máte s tímto "odpuzovadlem" někdo zkušenosti?

Lukáš

al bunda*
Zkus to. Ale já bych spoléhal na Lanirat...

javol*
hodnocení

0x

Čaute lidi...potřeboval bych poradit co mam dělat s myši v autě...kouše mi zatim izolaci ale pomalu pujde dovnitř...mam Fabii 1.4 MPI ..auto parkuju před panelakem...někdy i u kontejnerů...to asi bude tim...prosím Vás mohl by mi nekdo poradit..? už jsem zoufali...nevím si stim rady... muj email je ferari430@seznam.cz. dík za rychlou odpovědˇ.

johny*
hodnocení

0x

z toho si nic nedělej mě vlezly myši do válců měl sem totiž sundanej vzduchovej filtr

gerrik*

Prodávají se elektronické odpuzovače hlodavců, co vydávaj takový zvuky který oni nemají rádi. Naši maji jeden takový, je na 12V, maji k tomu adapter na 240 V. Ten si dát do auta, napojit na baterku a máš klid. Jen aby ti to nevycuclo baterku .-)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]