Nejste přihlášen/a.
Dobrý, chtel by jsme se zeptat co by mohl být s autem peugeot 306 xs ,sedí na pravem zadním kole drhne o plast od auta je zlomená náprava? to by ale sedelo na obou ne? nebo zkrutná tyč? v autech se nevyznám
Tak pokud 306 sedí na zadku a kolo je jinak rovně tak to opravdu vypadá na prasklou torzní tyč (omletý tisícihran), páč 306 žádné pružiny nemá jak už je u pažoutků těchto ročníků zvykem.Pokud je kolo jakoby vyvrácené do A tak jsou špatná i "ložiska" nápravy. To je bolístka Peugeotů
jak píše ar-jen doplním,máte-li v úmyslu si 306ťuli ponechat a i nadále provozovat,tak na Plzeňsku fungovala(a asi i nadále vzhledem k serioznosti a rozumným cenám,funguje)firma dělající komplet repas zadních náprav(stav nové)a výměnným způsobem-přifrčíte,oni vám demontují původní a nasadí repas a můžete odjíždět-a hlavně za velmi příznivé ceny i s komplet prací..Kdysi jsme měli Peugeot vrakáč(ano zadní nápravy byly velkou slabinou)a tato firma se kolikrát osvědčila-už nevím název,musíte případně zagooglit...
Jo tam dělají slušně nápravy. Před časem jsem tady měl člověka z brzdama na 405 a tomu dělali nápravu někde u Jihlavy říkal a taky supr cena i práce. Samotná náprava za 4500 a v novém komaxitu. Bohužel nevím přesně kdo to dělal.
Jsem z moravy Ostravsko je to hodne daleko .jinak pružina to mne napadlo jako první ale žádnou jsme tam nenašel ,když bude prasklá ta torzní tyč dá se ješte nák poravit nebo koupit novou? a kolik to tak stojí? zítra vemu kamaráda at se na to podívá sám delá v servisu a je na pažouty tak snad to nák dá do hromady .
Tak když kámoš dělá u pažoutů tak to nebude problém dát to dohromady. Opravovat torzku nějakým svářením nejde, jedině vyměnit. Jinak pokud by ta náprava byla na GO tak se to nechá poslat i přepravní společností a přehodit nápravu u 306 to už je malina celá drží na 6ti šroubech +rozdělat lanovody a brzdové hadičky.
myslím,že "samo doma" asi trošku nehrozí,nebo takhle jde to,ale je to neskutečná pakárna...a hodně lidí už na tom pohořelo...Takže asi bych fakt začal po netu pátrat po nějaké firmě-a následně třeba někde na fórech po referencích...
Erikchu , neskutečná pakárna? U 306? Jednoušší sundání a nandání celé nápravy než je na 205,309,306,405 atd, jsem fakt ještě neviděl. Otázka 1-1.5 hodiny
Erikchu , ani to by ještě nebylo tak hrozné i když už je to náročnější (přípravek), ale hlavně se to nevyplatí finančně. Když pujde koupit futra(jehlová ložiska) tak jako běžný zákazník za sadu na obě ramena vyplázne 3500-4000. To je lepší aby si 5ti kilo připlatil a má klid. Jen bych se dohodnul aby tam daly mezi "futra" maznici a pak je náprava téměř věčná, když se sem tam lisem přimázne. Většinou totiž odejde náprava tím že se tam dostane voda ložiska se zanesou a už se to tam drbe.
Jinak kolo je v rovine do A není je rovne, jinak se chci zeptat ješte jak se u te tyče pohybuje cena?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.