Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto v poloprevodu

Od: mwmwm odpovědí: 8 změna:

Dobry vecer koupil jsem auto a byl ujisten ze ma eu1 ve velkem tp neni zapsane.Dotaz ve velkem tp je to na me prepsane mohu toto vozidlo prodat drziteli ZTP aniz bych dokoncil svou registraci,a nasledne spatky na me a vyhnout jse eko dani dekuji za rychlou odpoved Martin

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
13.01.11 19:32
hodnocení

2x

Ano.

ferda1954*

To ano se mi moc nezdá.ZTP neplatí eko daň ani přepis ale myslím si , že další nabyvatel tuto daň zaplatit musí.

erikch*

ferdo-proto se to dělá(prostřednictvím držitelů průkazů ZTP),poněvadž "ekovýpálné" je splatné pouze při prvním převodu po 1.1.2009,ale ZTP je od toho osvobozen,nicméně převod proběhl a na další(jakýkoli)se to již nevztahuje...Proč cpát státu peníze,když je cpát nemusím,že...?!A proto má spousta držitelů ZTP spoustu aut-byť jen třeba jeden den...

hodnocení

2x

klidně uděláte dvě evidenčy najednou ale na dvě jména. Technikovi je to jedno. Rovněž i n uřadě, klidně můžete vozidlo převádět 10x za den, je to jen o penězích.

erikch*

jen tak technicky ,pro doplnění-stačí udělat jednu evidenčku-bez "jména zadavatele" čistě na VIN-sice se na STK "kroutí"(jde o polatek-ky),ale lze a evidenčka platí,jak známo,30 dní(a pouze za nějakých 200-300 kaček)...

mwmwm
hodnocení

Jeste doplneni mohu to udelat v jednom dni nebo je tam casova prodleva a kolik to stoji dekuji

cyril*

Cena 2x ev.kontrola 400-500,- a jedna registrace za 800,-

Udělat to tak klidně můžete.

mwmwm
hodnocení

Vsem moc dekuji,zasel jsem na urad hodna urednice a udelala to jednim vrzem dodatecne jsem udelal druhou evidencku a pak ji to hned prinesl.Dekuji jeste jednou celi proces stal 220,220,800 dohromady.1240kc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]