Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat benzín z auta?

Od: stread odpovědí: 11 změna:

ahoj potřebuju dostat benzín z nepojízdného auta do nového neni nějakej jinej způsob než hadičkou? představa že budu sát benzín z nádrže mě moc neláká... dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

z jakého auta?

stread
29.11.12 19:26
hodnocení

felicie

hodnocení

0x

Škoda 105/120 má dole na nádrži šroub, kterým se dá celý obsah nádrže vypustit :)

doplněno 29.11.12 19:26:

nebo to jde AC pumpičkou přímo u motoru, jen vytáhnete hadičku a dáte ji do kanystru

hodnocení

0x

podle toho z jakého auta, mě došel benzín v sekačce a nechtělo se mi jet na benzinku tak jsem chtěl sosnout hadičkou z mého seatíka a ejhle smůla je tam nějaká záklopka co je z hadicí nedostanu úplně do nádrže sal jsem jenom vzduch s výpary benzínu málem jsem hodil šavli, kdysi dávno jsme táhli do šrotu dacii a bylo tam 20 litrů benzínu tak jsem v kufru odklopil koberec udělal majzlíkem díru do nádrže a sosnul dosucha asi tak

buss
hodnocení

0x

Čerpadlem nebo vypouštěcím šroubem. Je-li na vyhození, udělat dííru.

stread
hodnocení

na vyhození neni jen dočasně nepojízdné a mam tam půl nádrže a v pučeném autě mám prázdno tak bych to chtěl dostat ven abych to mohl dát do toho vypujčeného než si opravím moje je to felicie

na jednom fóru:

Vyprázdnění palivové nádrže pomocí palivového čerpadla
- Vytáhnout relé palivového čerpadla -J17- z reléové desky.
- Odpojit přívodní palivové vedení na vstřikovací jednotce .
- K přívodnímu vedení připojit pomocí vhodného mezikusu spojovacl hadici k vypouštěcí nádobě.
- Přemostit kontakty 1/30 a 4/87 na reléové desce

gumidek*

Miki: Velmi dobrý návod *palec*

Nebo vyndej zadní sedadla, odhrň koberec, otevři servisní poklop podlahy, odpoj výstupní hadici, napoj jinou a druhý konec dej do kanystru. Odpoj konektor a na krajní piny dej 12V (při přepólování motor jen nebude čerpat). Při správném zapojení ihned pojede čerpadlo a vše vycucne.

doplněno 29.11.12 20:53:

No já osobně bych spíše klemoval to relé, ale musí se vědět co a jak *hi*

Gumídku, ještě lepší (a na provedení jednodušší) nápad! *hej*

a co to je za fileta? MPI by měla mít podavací čerpadlo..

stread
hodnocení

ano MPI 1.3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]