Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propadlý profesák

Od: roboot* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, můj otec má propadlý profesní průkaz - respektive si ho nebyl vyměnit. Musí ted dělat komplet zkoušky znovu nebo pořád funguje lest - vrátit E a udělat znovu skupinku E? (vyjde to totiž o dost levněji) díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Nebylo by lepší podat dotaz, domluvit se tam, kdo to dělá?

stirecek*
hodnocení

0x

A jak se vrací E? To jde?

stírečku,

jistě že to lze,

tazateli, to již dávno nefunguje, to bylo přechodné období, kdy to šlo.

kdo nevěří, na evidenci řidičů Vám obou poradí a vysvětlí

stirecek*

Zdravím, tak lze nebo nelze? Dřív se to vyplatilo, ale dnes už podle posledních zpráv musíte udělat profesák zvlášť.

cyril*

Ano, lze.Dle zákona 361/2000 Sb. § 94 řidičského oprávnění se může vzdát řidičského oprávnění.

(2) Držitel

cyril*

Ano, lze.Dle zákona 361/2000 Sb. § 94 .(2) Držitelřidičského oprávnění se může vzdát řidičského oprávnění

stirecek*

Tazatel to myslí tak, že by se ho vzdal a udělal znovu a dostal k tomu profesák zdarma.

stirečku již prve jsem napsal že to nejde udělat znovu přívěs a k tomu profesák.

cyril*

Při troše dobré vůle jde udělat i toto. Bohužel ne zadarmo! Nový kurz "E" a k tomu školení na profesák - suma sumárum 30.000,- a je to doma.

cyril*

Co myslí tazatel nevím, ale odpovídal jsem Vám na položený dotaz. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]