Nejste přihlášen/a.
Na přístrojové desce mi přestaly svítit budíky (rychloměr, otáčkoměr) - jinak všecko funguje jak má... poradíte mi, čím to může být? Někde špatný kontakt? A kam se mám podívat? děkuji
Pokud přestalo svítit více žároviček najednou, tak je to pojistka nebo vadný nějaký kontakt v konektoru, žárovičky budou asi dobré.
pokud by byla pojistka k.o.-nesvítilo by co se podsvícení týče,nic(tzn.budíky komplet,spínače oken,ventilace apod.)-jde spíš o to co je to konkrétně za auto-koncernovky(VW)mají tišták-čili budíky rozebrat a zkontrolovat(svítí-li něco,tak problém ve spoji),jinak žárovičky,stejně tak budíky vyndat a dotyčné žárovky(u otáčkoměru a tachometru jsou velké-nožovky,vesměs)vyměnit...
Erikchu, diky. Pojistka to opravdu není, ostatní elektrika funguje. Auto je Ford Puma a dostala jsem tip, že to stejné (nesvítí budíky + zadní světla) dělal komusi konektor za palubní deskou... nejspíš se cestou z práce stavím v autoopravně a budu doufat, že si s tím elektrikář poradí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.