Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyřízení STK

Od: karlik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám něco lehce přes rok své první auto a za dva nebo tři měsíce mi končí technická.

Jelikož jsem na STK ještě nebyl, chci se zeptat zda po provedení kontroly musím s výsledky na úřad jako při evidenční prohlídce či nikoli.

Děkuji všem za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ne nikam nemusíte chodit. Jen na stanici technické kontroly.

Cena zhruba 1 000Kč.

doplněno 11.01.11 18:31:

jak jednoduchá odpověď, běžte jen na STK, samozřejmě že ho pošlou na emise...

ale on se ptá zdali na úřad...

a ještě k tomu evidenčka...

cyril*
hodnocení

1x

Před provedením TK musíte mít provedenou kontrolu emisí.

hummer2*
hodnocení

0x

Dobrý den, na úřad vůbec nemusíte. První musíte jít na emise a potom na technickou kontrolu, kde Vám samozřejmě udělají i tu evidenčku. Za vše zaplatíte okolo 1000Kč a pokud projdete můžete jezdit dále 2roky ;)

buss

K čemu evideční? Auto má na sebe, jde na STK.

karlik*
hodnocení

Omlouvám se za možná ne úplně jasně položenou otázku.

Na evidenční kontrole jsem byl při koupi auta. Poté jsem musel na úřad. A dole ve velkém TP je několik políček, kde je potvrzena technická, do kdy platí kdy byla provedena a razítko.

No myslel jsem tím zda dostanu na STK papír (jako při evidenčce) a budu muset na úřad kde mi vyplní a orazí další pole.

Ale po přečtení vašich odpovědí zřejmě chápu dobře že to razítko do techničáku mi dají na stanici STK.

Děkuji moc za ochutu poradit a přeji hezký zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]