Dobrý den, mam dotaz..nevíte někdo náhodou kde a jak se dá zístkat značka zákaz zastavení, nebo zákaz stáni, případně i ta značka že můžou odtáhnout auto. potžebuju ji přilepit na bránu u našeho vjezdu. Máme bránu velkou jako kr... s vjezdem, ale lidi tady stejně pořád parkujou, a už toho mám vážně dost, nevim jestli to dělaj naschval nebo co, naposled měla ženská štěstí, už jsem na ni málem volala policajty, bohužel přiběhla včas a vypadla. Děkuji S pozdravem
Dopravní značky má právo instalovat pouze městská policie.Pokud si ji někam dovolíte namontovat sami,může vás potkat tvrdý dopad policejního ramene.A pokuty od městského úřadu.
JABRAKA
jabraka*
Ještě doplňuji:
13/1997 Sb.
Druhy úřadů standardně vykonávající tuto činnost:
Odbory dopravy a silničního hospodářství krajských úřadů Odbory dopravně-správních agend městských úřadů Ministerstvo dopravy
mno oni nám v tý bráně dokonce každou chvíli parkují i policajti, tak až tam budou zase příště překážet a já je budu zase vyhánět tak se jich zeptat jak to je, jestli si ji tam můžu namontovat. to je jasný že si ji tam nemužu asi dát jen tak bohužel. ale moc děkuji za rady. už jsem si vybrala značku, jestli to projde:D a nebo v nejhoršim si ji opravdu asi namaluju :D
ahoj Lucie, mysli! Nejdříve musíš zajít na městský úřad s nejlépe písemnou žádostí o zákazu stání automobilů - zpráva musí obsahovat číslo parcely, popisné číslo domu, případně i přesnou lokalizaci místa. Nejlépe bude, když se domluvíš s úředníkem, aby se u vás stavil a přesně to viděl. Raději bych zašel i na policii ČR, popřípadě k měštákům - ať to máš posychrovaný všude! Vždyť přeci nejde aby si každý instaloval značky kam ho napadne, ať ti to dobře dopadne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.