Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit značku zákaz zastavení

Od: lucik4* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mam dotaz..nevíte někdo náhodou kde a jak se dá zístkat značka zákaz zastavení, nebo zákaz stáni, případně i ta značka že můžou odtáhnout auto. potžebuju ji přilepit na bránu u našeho vjezdu. Máme bránu velkou jako kr... s vjezdem, ale lidi tady stejně pořád parkujou, a už toho mám vážně dost, nevim jestli to dělaj naschval nebo co, naposled měla ženská štěstí, už jsem na ni málem volala policajty, bohužel přiběhla včas a vypadla.
Děkuji
S pozdravem :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
možností je opravdu hodně (samotného mě to přakvapilo), mrkněte podle kraje, kde bydlíte:
firmy.cz/...

hodnocení

0x

proč kupovat?

udělej si všechny tři a máš to! *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Dopravní značky má právo instalovat pouze městská policie.Pokud si ji někam dovolíte namontovat sami,může vás potkat tvrdý dopad policejního ramene.A pokuty od městského úřadu.

JABRAKA

jabraka*

Ještě doplňuji:

13/1997 Sb.

Druhy úřadů standardně vykonávající tuto činnost:

Odbory dopravy a silničního hospodářství krajských úřadů
Odbory dopravně-správních agend městských úřadů
Ministerstvo dopravy

lucik4*
hodnocení

mno oni nám v tý bráně dokonce každou chvíli parkují i policajti, tak až tam budou zase příště překážet a já je budu zase vyhánět tak se jich zeptat jak to je, jestli si ji tam můžu namontovat. to je jasný že si ji tam nemužu asi dát jen tak :( bohužel. ale moc děkuji za rady. už jsem si vybrala značku, jestli to projde:D a nebo v nejhoršim si ji opravdu asi namaluju :D

jabraka*
hodnocení

0x

Prosím ani namalovanou ji tam nesmíš dát,pozor na to.Nejlíp požádat na městě,aby ti ji tam umístili.

JABR

to JABRAKA

já si dělal legraci! ;)

ukulele*
hodnocení

0x
ahoj Lucie, mysli! Nejdříve musíš zajít na městský úřad s nejlépe písemnou žádostí o zákazu stání automobilů - zpráva musí obsahovat číslo parcely, popisné číslo domu, případně i přesnou lokalizaci místa. Nejlépe bude, když se domluvíš s úředníkem, aby se u vás stavil a přesně to viděl. Raději bych zašel i na policii ČR, popřípadě k měštákům - ať to máš posychrovaný všude! Vždyť přeci nejde aby si každý instaloval značky kam ho napadne, ať ti to dobře dopadne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]