Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoregistrované vozidlo

Od: michal958* odpovědí: 5 změna:

hezký večer všem, před týdnem sem tady psal ohledně mé malé nehody, uvědomil sem si že auto na sebe nemám doregistrované je na mě v odhlášce, mám kupní smlouvu a pojistku uzavřenou na mé jméno.jak už sem tady na poradně psal na zledovatělé silnici mi auto ujelo do boku a střelil sem narazník není to tak drastické jen naštíplé takže ho možná nebudou ani měnit ale asi zavaří a nechají v servisu nastříkat , zavalal sem na tu zákaznickou linku, poslal potřebné dokumenty a kontaktoval majitele auta s tím že si má na pojištovmnu zavolat a dohodnout se na schůzce kdy si to přijedou nafotit a opak si to dá udělat.mě zatím příslo jen od pojištovny oznámení o pojistné události že ji přijali, je to klasický postup? mělo by mi přijít něco ohledně vyřízení škodné události? a myslíte že může byt problém v tom, aby majiteli poškozeného auta vyplatili tu částku za opravu když auto je na mě v odhlašce? dik za rady a přeji hezký zbytek večera :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Michale jednoduše

n e b u d e p r o b l é m

není proč by měl být problém.

ICQ 55180641

doplněno 10.01.11 20:58:

buet vyrozuměn, že byla škodní událost vyřešena

michal958*
hodnocení

a měli by mi po zaplecení te škody zaslat nějaký doklad že je to vyplaceno a vyřešeno? možná že se ptám jak blbec ale nevím jak s v tom vůbec chodí pač sem nikdy neboural :)

erikch*

pokud jsi měl v pořádku uzavřené a zaplacené povinné,dokonce svou pojišťovnu kontaktoval,nehodu(zavinění) uznal-tak není víc co řešit,jde to v podstatě mimo tebe a je to již na pojišťovně...akorát ti příjde(záleží konkrétně na tvé pojišťovně) na příští období malinko navýšení,to je asi pro tebe jedinný důsledek...

michal958*
hodnocení

samosdřejmě todle platím včas jen sem měl uzavřené zákoné pojištění ale havarijní ne ale na svém autě sem měl malou škodu jen přední světlo to sem zi koupil za své, majitel toho auta ten má naštíplej nárazník cc 15 cm odřený trošku tak 10cm a vysunutý z jedné strany z těch uchytu co drží ten nárazník možná že se ani nebude muset měnit celý možná že se to jen zavaří a nastříkne

michal958*
hodnocení

díky za rady:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]