Nejste přihlášen/a.
Měl jsem auto a koupil jsem druhé auto tak abych nemusel zbytečně platit pojistku tak sem ho dal do depozitu tim skončilo poviné ručení ted mám kupce a zajímá mě jestlyže stačí auto vytahnout z depozitu a odhlásit ho na budoucího majitele nebo ho musím ještě i já znovu pojistit? díky za rady
klesti, doporučuji:
vozidlo prodat bez vyndání z depozita. Nový majitel se o to postará sám. vy je na úřadě necháte zapsat do techničáku:
odhlášeno převedeno na: Nový kupec.
Jinak musíte mít platnou technickou a a pojištění.
doplněno 10.01.11 19:50:klesti, jasně, prodat a na úřadě jen přepsat v techničáku a poslat ho novému majiteli poštou!
doplněno 10.01.11 21:21:Jardo, může tak či onak, vždy je více možností.
Pokud nema problem s odvozem a odveze si to na vozejku a na EK taky pojede na vozejku, proc ne. Ale prijde mi to jako zbytecna komplikace, ja kdyz auto prodaval, tak se to resilo jak jsem psal. Kupec si privezl uzavrenou pojistku, na tu jsem vyzvedl znacky z depozitu, rovnou na nej odhlasil, dal mu vsechno a hotovo, odjel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.