Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si autonabíječku na navigaci do Felicie je to teto: alfacomp.cz/...
A když jej zasunu v autě do zapalovače a chci si tu navigaci dobíjet, tak mi ten po chvilce "vyskočí"ven...( prostě povysune ).
Nevíte čím to je? Moc díky za radu.
Zuhud, bohužel některé zapalovače jsou dost mělké a zástrčka tam prostě nedrží. Pokud nepoužíváte zapalovač tak je nejlepší místo zapalovače koupit zásuvku, ta je vzhledově naprosto stejná jen je hlubší a zástrčka tam výborně drží. Taky je možno použít jiný hlubší zapalovač například ze starších Peugeotů ( 205, 309, 405, 306). Ty mají o něco zapalovače hlubší.
doplněno 08.01.11 00:42:Popřípadě mít oboje, nechat zapalovač a doplnit ještě zásuvku.
doplněno 08.01.11 00:53:Na té fotce to není moc vidět, ale je o 5mm hlubší ( ten oranžový)
Dobrý den,
já měl podobný problém, vypadávala mi nabíječka pro navigaci z autozapalovače. Vyřešil jsem to tak, že jsem dal pod plíšek nabíječky malou podložku (místo viz. šipka na obrázku). Nyní strčím nabíječku do autozapalovače obtížněji, ale za to drží a nestalo se mi, že by mi vypadla. Zkuste to také tak udělat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.