Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OBD-II (od r.1995)[AUTA]

Od: hangar® odpovědí: 3 změna:

Brej večír, dotaz na technoidní motoristy..nějaké zkušenosti s připojováním čehokoli k OBD-II..

Popřípadě to zda ho nějaká auta nemají..Osobní zkušenosti s připojitelnými jednotkami atd..

macblog.sk/...

Toto mě totiž zaujalo a hci vědět zda má cenu nad tím vůbec nějak uvažovat...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bono*
hodnocení

0x

Ono to bude kvaliní blbost,jako podobné čtečky za pár tisícovek. Osobně diagnostiku mám pro VW, vyzkoušel jsem kde co a nakonec notebook a spec. program, který se každý půlrok obnovuje.Řádově to stojí v desítkách tisíc pouze za program,a ten stejně neřeší veškeré problémy,něco se řeší i odesláním dat k výrobci.Neopatrné připojení může znamenat konec řídící jednotky,nebo vznik nějakého problému,který následně budou řešit v servisu několik dní.Pro připojení konektoru je několik zásad, na které jsem musel sám a za dost peněz přijít.A kolik jsem řešil problémů lidí,kteří si sami resetovali nějakou blbostí servisní intervaly.Pán si sám vyměnil olej, a přístrojkem za 1500kč si vyresetoval servisní hlášení a následně zaplatil 108tis. za řídící jednotku a práci.A to se vyplatí.

hodnocení

Wow...

doplněno 09.01.11 00:33:

Jde mi o to že tatík chce koupit GPSku ke které je čip OBD II..a ten bezdrátově GPSce říká teploty, otáčky, spotřebu atd..nahrazuje ro počítač vozu(který není) atd.. mám velmi dobrý přístup k levný věcem od ovocnářů tak mě rovnou lákalo koupit tohle..ve výsledku je to levnější a praktičtější... akorát znamý co dělá auta netuší o OBD nic..tan nevím mno..asi třeba ještě studovat..

jarda3*

No to jsou prdy, normalne to pouziva kdo ma do pr.ele diru a jeste jsem o zadnych problemech neslysel... Mozna je to tim, ze se jedna o auta cenove v hladine Vasi ridici jednotky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]