Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto škube

Od: borek* odpovědí: 6 změna:

ahoj může mi někdo pomoct? mám octavii 1.6 v benzínu rok výr. 1997. Po výměně svíček, kabelů a lambda sondy auto pořád škube. Když chci přeřadit tak kolísají otáčky. To samé mi dělá i ve volnoběhu. Na diagnostice a v servisu nic nezjistili. Tak nevím čím to může být . Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Špatnou diagnostikou.

borek*
hodnocení

myslíš že by to mohla dělat řídící jednotka?

ar*

Typuji to na škrtící klapku, podle popisu závady. Bohužel vyčištění většinou nepomůže a je potřeba výměny.

cyril*

Myslím tím špatnou práci v servisu, příště svěřte auto někomu, kdo tomu opravdu rozumí a ne tomu kdo to jen hlásá.

Pokud se jedná opravdu o popisovaný jev, tak slušný diagnostik (osoba ne přístroj) si musí vědět rady.

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Kolik to má naběháno?

borek*
hodnocení

nevim kolik to ma naběhano.Koupil sem to v bazaru a byli ztočené otáčky. teď to má 136000 km.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]