Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neoprávněné užívání vjezdu do areálu

Od: alesslatinsky odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli mohu nadále užívat vjezd do areálu jedné firmy ve které bydlím.Nedávno mi přišel dopis že užívám neoprávněně vjezd do nemovitosti jedné firmy a že zde nesmím vjíždět bez předešlého souhlasu.V červnu mi zde bude ukončen nájem,protože se stěhuji.Bydlím tu už skoro 20 let a parkoviště které tu je,užívám už od roku 1996,nehledě na to že k bytu mám i svou nářaďovnu ve které mám spoustu autodílu,součástek nářadí atd,takže pro jakoukoliv opravu mého vozu musím vždy jet do arealů.Nařízení přišlo od samotného majitele firmy.Podotýkám že za roky nebyl problém s placením jakéhokoliv poplatku spojeným s firmou,ať už se jedná o nájem,či další služby firmy.Auto nikomu nepřekáží a navíc,to mohl přijít i rovnou dopis že třeba s kolem nesmím vjet taky dovnitř abych ho hodil do sklepa,který mi náleží společně s bytem.

Zajímalo by mě jak se k tomu postavit?Děkuji za odpoveďi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

1x

Co se majitele nejdriv zeptat, o co mu jde a pripadne se nejak domluvit na tech par mesicu?

buss
hodnocení

0x

Vážený, za
1 podívejte se na zákon o pozemních komunikacích,
2 toto jste měl mít ošetřeno ve smlouvě o nájmu (předpokládám, že byt je vlastníka firmy), ale i tak s vlastníkem nemovitosti. Kolo na záda a do bytu
3 vemte to tak, že on za nemovitost platí daň (tedy i za vás, pokud ji využíváte)

hodnocení

0x

předložte smlouvu a pak se můžeme bavit o tom proč a jak...

Proč by měl někoho nechat užívat můj majetek, když nechce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]