Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli mohu nadále užívat vjezd do areálu jedné firmy ve které bydlím.Nedávno mi přišel dopis že užívám neoprávněně vjezd do nemovitosti jedné firmy a že zde nesmím vjíždět bez předešlého souhlasu.V červnu mi zde bude ukončen nájem,protože se stěhuji.Bydlím tu už skoro 20 let a parkoviště které tu je,užívám už od roku 1996,nehledě na to že k bytu mám i svou nářaďovnu ve které mám spoustu autodílu,součástek nářadí atd,takže pro jakoukoliv opravu mého vozu musím vždy jet do arealů.Nařízení přišlo od samotného majitele firmy.Podotýkám že za roky nebyl problém s placením jakéhokoliv poplatku spojeným s firmou,ať už se jedná o nájem,či další služby firmy.Auto nikomu nepřekáží a navíc,to mohl přijít i rovnou dopis že třeba s kolem nesmím vjet taky dovnitř abych ho hodil do sklepa,který mi náleží společně s bytem.
Zajímalo by mě jak se k tomu postavit?Děkuji za odpoveďi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.