Nejste přihlášen/a.
cawte, hladam niekoho kto ma skusnost s autami na plyn. aka je dobra znacka plynoveho systemu, ktorej sa vyhnut a pod...
dikyyy
osobně taktéž-co jsem měl kdy "plyňáky",vše BRC a nebyl problém...Samozřejmě důležité je správné odborné seřízení-je třeba(kladné praktické reference a zkušenosti ostatních) vybrat tu správnou firmu-je to jako se všemi ostatními "řemesly"...
Ted je asi nejvyhodnejsi (pomer cena/"vykon") system STAG 300 (sekvencni vstrikovani, ruzne vychytavky jako plynule prepinani i pri volnobehu, plynuly prechod na benzin pri vetsim vykonu atd...) Mam ted v dalsim aute asi 2 mesice a jeste jsem nevlezl pod kapotu, jen jezdim
Znam par lidi, co to ma dyl, navic do toho celkem vidim. Predtim jsem mel 4 roky system MAGIC, ten byl podstatne horsi, LandiRenzo instalovane pred 5ti lety (s tim jsem auto ale koupil) fungovalo taky dobre, myslim, ze dnes uz jsou vsechny systemy celkem zvladnute, jde hlavne o cenu, dostupnost nahradnich dilu a funkce navic.
není tomu tak dlouho co jsem přemýšlel koupit fiata multipla protože mě lákala představa velkého auta z výroby nainstalovaným CNG .
a tak jsem brouzdal po netu a zjišťoval o CNG vše možné klady a zápory .
CNG= hodně levný provoz ale málo plniček i když dojezd na 3 nebo 4 nainstalované nadoby není špatný ale výměna tlakových lahvý =šílenost cena je šílená a to nemluvě o prvotní investici CNG .
no tady je docela dobrý odkaz na CNG a LPG
pomohlo mě to v rozhodování a opět zvítězil LPG BRC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.