Nejste přihlášen/a.
Dají se koupit dveře ne Seat Exeo lakované z výroby? Nebo jak to je? Jde mi o to, že jsem serval pravé zadní dveře, když jsem parkoval v podzemních garážích a nechci, a chci, aby lak byl jako nový, ne lakovaný lakýrníky, ale z výroby, protože rozdíl je velky!
zas bych moc sériové lakování "nepřeceňoval"-šikovný lakýrník s řádným vybavením(boxem apod.)docílí ještě větší kvality než roboti v automobilce,(víte proč jsou některé třeba britské značky a modely stále vysoce ceněny-kvůli vysokému podílu ruční výroby,včetně nanášení barvy a laku)-prostě "manuál" je nenahraditelný...Pokud neznáte žádného šikovného lakýru(nemáte reference),zkusil bych sehnat přes známé(a vidět,posoudit jejich práci),případně bych postupoval cestou sehnání dveří "v barvě" přes vrakáče apod.,přeci jen se Exeo vyrábí od roku 2008,jelikož ofic.cestou Seatu byste se asi nedoplatil a jen tak nedočkal-Exeo není žádný atyp,rarita -jako např.Bentley,Morgan,Konigsegg a další-kde opravdu hraje roli byť i sebemenší detail,nemyslím to ve zlém,ale cena lehce jetého TDíčka 09 kombi je nějakých 400 tisíc-to samé je třeba u toho Konigsegga(jen těch 400 tisíc je v Eurech),tam už má smysl laborovat s případným "škrábancem"...
doplněno 04.01.11 22:24:jen doplním-tou cestou Seatu byl míněn nějaký zástupce Seat u nás-většina větších aut.servisů má lakovnu-ale krom nesrovnatelně vyšší ceny a mnohem delší čekací doby( a nejistého výsledku-oproti opravdu šikovnému lakýrníkovi)stejně není co řešit...
Že to není auto jako Konigsegg, to vím, a vím také, že lidi nemají ani těch 400.000,- na to auto... Jinak se chci zeptat, doporučil byste mi nějakého toho šikovného lakýrníka, nebo je tu někdo na poradně, kdo by o nějakém fakt šikovném věděl. Abych mi při prodeji neřekli, jako tomu bylo u mé předchozí Octávie, že kapota byla lakována 5x, přitom byl pouze jednou a bylo vidět, jak je to nekvalitně udělané... Předem díky za odpověď
Já mám dojem, že auty se hodně zabývá místní rádce Ar, několikrát snad i o nějakém lakování psal... Někdo tu tuhle věc dělá stopro, a že je to Ar, tomu si dávám tak 70 % pravděpodobnosti. Snad jsem se nespletla, zkuste se na něj obrátit vnitřní poštou.
doplněno 05.01.11 17:44:Jo, musíte se zaregistrovat, aby vnitřní pošta fungovala. Nebo zkuste rubriku vzkazy/přání... A dát do nadpisu něco s Arem, ale ne každý prohlíží témata po rubrikách... Nebo mu může do vnitřní pošty napsat někdo jiný, aby se sem mrkl...
Jo, je to Ar, mrkněte sem, tady máte i vizitku jeho práce: poradte.cz/... .
Neznám automobilku, která by dodávala lakované díly. Auta se taky nemontují z lakovaných dílů (mimo nárazníků) Pokud dáte dveře nalakovat opravdu dobrému lakýrovi nemáte šanci poznat rozdíl, ale pokud chcete jen lakované , pak jedině vrakoviště, ovšem obávám se, že na tento model to nebude až tak jednoduché.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.