Nejste přihlášen/a.
Je nějaké autocvičiště, autodrom, nebo někde, kde by se dalo naučit manželku řídit? Má řidičák, ale neřídila asi 50 let. Nejlépe Praha a max. okolí Prahy.
A co kondiční jízdy v autoškole? Mám zkušenost, že "cizí" učitel naučí víc, a hlavně BEZ EMOCÍ (na to jsme my ženské citlivky
tady bych trošku oponoval-beru podle sebe,obdobná situace s manželkou,byť pauza jen pár let...Podstatný rozdíl je v tom,že pánovi(paní)v autoškole je srdečně jedno-narozdíl ode mně-jak bude jezdit atd. Takže sice s velkým sebezapřením(právě proto,že jsem si vědom nějakých zbytečných emocí a co v důsledku mohou napáchat),ale vcelku vklidu na parkovišti nejdřív klasika-,pedály,rozjezdy,řazení,couvání...No a po pár dnech láry fáry na silnice(vedlejší),když už žena sledovala provoz a né co tam má za rychlost,kde je brzda apod... Jinak otázce samotné-bylo by fajn napsat z které části konkrétně jste-těžko vás posílat z Čerňáku třeba na Horoměřice-bratru nějakých 30-40 kiláčků...
tak pokud trošku znáte končiny kolem Přední kopaniny a okolí(u letiště,případně o něco později směr Horoměřice,sjet doleva),tak tam je spousta přehledných silniček,kde projedou cca.2 auta denně-tam bych se "nácviku vůbec nebál...Eventuálně to vzít až na Strahov a zadní strana kopce(čelní ve směru příjezdu) je jedno velké parkoviště,a ideálně pro nácvik rozjezdu do kopce-to vás paní asi "pochválí...":D Hlavně trpělivost a je to vpohodě...
strahov bry, ale na ten parking je zakaz vjezdu
Teda ne ze by se tam nejezlilo, kor dys nasnezi Ae upozornuju...
přístupových cest je tam několik,nevím jak s aktuálními zákazy(byl jsem tam naposled v létě),ale myslím toto: mapy.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.