Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké autocvičiště Praha

Od: milanpak odpovědí: 11 změna:

Je nějaké autocvičiště, autodrom, nebo někde, kde by se dalo naučit manželku řídit? Má řidičák, ale neřídila asi 50 let. Nejlépe Praha a max. okolí Prahy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Drifting a podobné aktivity se provozují tady.

Nějaké autocvičiště Praha
milandef
hodnocení

Supr, to by bylo dobré, můžu se zeptat, kde to je?

milanfads
hodnocení

Už jsem to našel. Chtěl by to ale něco většího aspoň 300m. Nevíte náhodou o nějakým opuštěným letišti třeba?

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

A co kondiční jízdy v autoškole? Mám zkušenost, že "cizí" učitel naučí víc, a hlavně BEZ EMOCÍ (na to jsme my ženské citlivky :)

erikch*

tady bych trošku oponoval-beru podle sebe,obdobná situace s manželkou,byť pauza jen pár let...Podstatný rozdíl je v tom,že pánovi(paní)v autoškole je srdečně jedno-narozdíl ode mně-jak bude jezdit atd. Takže sice s velkým sebezapřením(právě proto,že jsem si vědom nějakých zbytečných emocí a co v důsledku mohou napáchat),ale vcelku vklidu na parkovišti nejdřív klasika-,pedály,rozjezdy,řazení,couvání...No a po pár dnech láry fáry na silnice(vedlejší),když už žena sledovala provoz a né co tam má za rychlost,kde je brzda apod... Jinak otázce samotné-bylo by fajn napsat z které části konkrétně jste-těžko vás posílat z Čerňáku třeba na Horoměřice-bratru nějakých 30-40 kiláčků...

milansdf
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď. Jsem z Kladna

erikch*

tak pokud trošku znáte končiny kolem Přední kopaniny a okolí(u letiště,případně o něco později směr Horoměřice,sjet doleva),tak tam je spousta přehledných silniček,kde projedou cca.2 auta denně-tam bych se "nácviku vůbec nebál...Eventuálně to vzít až na Strahov a zadní strana kopce(čelní ve směru příjezdu) je jedno velké parkoviště,a ideálně pro nácvik rozjezdu do kopce-to vás paní asi "pochválí...":D Hlavně trpělivost a je to vpohodě...

marabu*

strahov bry, ale na ten parking je zakaz vjezdu:)

Teda ne ze by se tam nejezlilo, kor dys nasnezi :) Ae upozornuju...;)

erikch*

přístupových cest je tam několik,nevím jak s aktuálními zákazy(byl jsem tam naposled v létě),ale myslím toto: mapy.cz/...

marabu*

to s namalovanyma carama na sikme stani?

tak to ja myslel to vic doprava... cili vychodne... prijezd z ulice Vanickova, v zatacce...

tam je zakaz 100%.. :)

buss
hodnocení

0x

A papír od doktora má? Nějaká zapadlá polní cesta, místní nepoužívaná komunikace ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]