Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneumatika po opravě uchází

Od: lilie* odpovědí: 8 změna:

Měla jsem hřebík v penumatice, nechala jsem ji v servisu opravit. V servisu do ní vrtačkou vyvrtali ještě větší díru a zalepili nějakým gumovým špuntem. Pneumatika však od té doby uchází. Pomohla by mě v tom taková ta sada na opravu pneumatik, která by zároveň gumu dofoukla? A nebo co s tím? Pořád to dofukovat je nad mé síly.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jel bych znovu do servisu. Ta sada je sice hezká, ale je to nouzové řešení.

stirecek*
hodnocení

0x

Nejspíš vám to špatně opravili nebo je tam ještě jeden hřebík. Dejte to zpět do servisu, ten špunt jinak drží velice dobře, to se nemusíte bát.

jabraka*
hodnocení

0x

Určitě to tím špuntem neuchází.Zajeď tam,spíše se ta bezdušovka špatně chytila na ráfku a pokud to nepůjde opravit,dají ti tam duši.

JABRAKA

hodnocení

0x

možnotí je mnoho, od dalšího defektu po špatné zelepení pláště.

reklamujte a uvidíte.

doplněno 04.01.11 20:43:

ale do bezdušové se nesmí dát duše, musí se se vymazat nápis na pneu. Pak je uvnitř drážkování a duše se časem prodře.

Tolik vlastní zkušenost.

lilie*
hodnocení

Ta pneumatika měla smůla, je to už druhý hřebík v tomto kole. Vždycky je v ní po týdnu tak o třetinu vzduchu méně.

Druhý hřebík - za jak dlouho? To bych se začal zajímat, zda za tím není něčí úmysl! Kde parkujete? Prohlédněte to místo, zda zde nejsou nastražené hřebíky.

hop®
hodnocení

0x

Reklamace opravy! Jabrakova teorie se mi zdá hodně pravděpodobná, nebo možná při opravě poškodili ventilek.

jabraka*

To se mi dokonce stalo,HOPe.Naštěstí mám opravnu pod okny paneláku.Byl jsem tam třikrát.Nakonec mi skutečně doporučil dát duši.A byl za stovku pokoj.

Na mou duši!

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]