Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat na servo´u fábie.Nejdříve se mě rozsvítila kontrolka na palubní desce.Tak jsem v knížce zjistila,že je to nedostatek oleje(zřejmě).Stavila jsem se v servisu,kde olej dolily a kontrolka zhasla.Po čase se kontrolka rozsvítila znovu,většinou po nastartování auta.Ještě podotýkám,že mám auto na LPG.Po druhém nastartování kontrolka zhasne.No ale teď mě šlo i řízení dost těžko,když kontrolka svítila.Takže co myslíte?Mám jet znovu do servisu?Zřejmě to bude chtět na diagnostiku,že?Alevjevmě divné,že když je olej dolitý,že kontrolka svítí.Co by s tím mohlo být?
nedostatek oleje lze zjistit i pohledem na měrku, když se rozsvítí kontrolka, tak už chybí více než půl litru...Proč Vám v autě najednou chybí tolik oleje?Servis a diagnostika budou rozumné řešení, ale upozorňuji, že minimálně 25-30 procent závad není schopen určit ani značkový servis...chce to tedy další vstupní informace,samozřejmě o autě, pokud je fabie dovezena z Itálie, kde se mění olej po 80 tisících km, nebo se jen občas doleje, bude to ještě zajímavé..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.