Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklo světlometu, jak ho odlepit

Od: kubinec® odpovědí: 7 změna:

poraďte jak sundat sklo světlometu?

je tam přilepeno prý snad nějakým"medvědím hovnem"nebo co já vím!

a drží to tam jako klíště,mrcha!

Sklo potřebuji vyměnit!

Prý stačí nahřívat např. opal. pistolí a pak to jde samo, ale vždyť tím nahříváním se mi zdeformuje i ten okolní plast přece :(

Sklo světlometu, jak ho odlepit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Zajdi někam na vrakáč a pořiď celé světlo. Možná je to jednodušší?

hodnocení

to jsem u nás v širokém okolí udělal a když mají tak ulomené ,,packy,, nebo bez el. motorku sklonu světel!

no a já počebuji právě s el.metorkem sklonu světel

takže u nás v okolí NIC :(

davidhavel*
hodnocení

0x
Dělal jsem si taklhe na Š120 čirou optiku :) stačí ostrý nůž, ideálně skalpel a řežeš a řežeš... pak to povolilo při troše šikovného násilí
al bunda*
A když to nejde po dobrém, tak prostě vezme větší kladivo.
hodnocení

to mě taky napadlo!

jenže jedno sklo mám na světlometu prasklé, to potřebuji třeba "vymlátit" tady by to teda šlo!

a na druhém (jsem si sehnal) to potřebuji odlepit a pak přilepit na to originál

al bunda*
No tak tam, kde ho budeš odlepovat si to odlepování můžeš vyzkoušet podle Davida. A ten svůj už budeš umět.

deluxsxan
hodnocení

0x

Pokud se ti to povede odlepit a poté přilepit nové sklo tak ti držím palce ale pouze v případě že to tak dokonale utesníš že ti do toho světlometu nepoteče. Na 120 jsem to taky dělal a potom to zatěsňování děs a hrůza. Jo a musí to bejt tepelně odolný lepidlo ve světle máš velký teploty a je tam docela velká změna roztažnost materiál takže chemopren asi nebude to pravé ořechové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]